Cesedi 3 Yıl boyunca televizyon izledi!

aRıZaLı

New member
Reaction score
0
İngiltere'de yalnız yaşayan bir kadının cesedi ölümünden tam üç yıl sonra farkedildi
Polis, geçen ocak ayında Londra'daki evinde çürümüş halde bulunan cesedin Joyce Vincent'a (40) ait olduğunu açıkladı. Televizyonu hâlâ çalışır durumda olan Vincent'ın etrafının açılmamış Noel hediyeleriyle çevrili olduğu belirtildi.

2003'TE doğal nedenlerden ölen Vincent'ın kimliği dişçi kayıtlarından belirlendi. Polis, ölüm tarihini son kullanma tarihi Şubat 2003 olan ürünlerden ve mektuplardan tahmin etti.
İngiliz kadının cesedi, ona oturacak ev sağlayan kuruluşun, binlerce sterlinlik kira alacağını tahsil etmek istemesi sonucunda bulundu.

....::::ALINTIDIR::::...

yuhhh be eskiden denilirdi uzun zaman televızyon ızledınmı bı kapat dınlensın filan denirdi :D 3 yıl durmadan calısan televizyon cok saglammıs :D

bişey olmaz TV ye . elektrikl aletler en çok yıpranmayı açıp-kapama esnasında alır. çünkü bu esnada gerilimde dalgalanmalar olur.

ulan varya verildi bu ama 2 saattir arıyom bulamadım neyse :D

abi hiç mi elektirk gitmemiş hiç mi bu süre zarfında komşuları arkadaşları manitaları ziyarete gelmememiş ilginç valla

terteren bul sana 10 tesekkur benden :D

Televizyonu hâlâ çalışır durumda olan..........

Ben tv tamircisiyim arkadaşlar .. Eğer gerçekse umarım o marka tvler türkiyeye gelmez..Yoksa ben işsiz kalırım ..

ne yani elektirik borcunu ödemediği için elektriği kesilmemiş mi? arızalı üstüne alınma ama bence asparagas :)

ne biçim ülkü hiçmi ceryan kesilmemiş üç sene boyunca bu adamın faturalırın kim yatırmış elektirik faturalarını

süPER YA
YUH YANİ
ZAVALLI TEYZE

bu zman boyunca hiç mi elektirik kesilmiyo:)

elektirik hiç gitmemişmi 3 yılda:D

valla çok matrakmis böyle hikayelerden daha çok bekliyoruz :)

ulan ingilterede ki tedaş amma kötü çalışıyomuş ha:D:D

demek ki o kadar seviyormus televizyonu kopamamıs. :D

pointır' Alıntı:
ne biçim ülkü hiçmi ceryan kesilmemiş üç sene boyunca bu adamın faturalırın kim yatırmış elektirik faturalarını
bencede 3 yılda hiç mi elektrik keslimemiş..orada malum cok yagıs var 3 yıl boyunca elektrik hatları hiç mi etkilenmemiş

Geri