Cepten Msn ( YardIm )

bLaDe™

Banned
Reaction score
0
yaaa birisi bana msne girmek için program verebilir mi ? ceptenmsn kullandım baglanılamıyor dedi agile messenger kullandım serverla baglantı kurulamadı dedi eee ben ne yapıcam veya nerede hata yapıorum ...

ya da telefon ayarlarını nasıl yapıcam o kadar baktım cozdumde ama baglanmıo işte cepten baglanan biri bana kendi kullandıgı programı verebilir mi ?

saolun ...

edit: tel 6600

Agile Messenger kullanabilirsin, yada ceptemsn programını kullanabilirsin.. Agile'ı cep telefonundan guduwap.com adresinden, ceptemsn programını direkt olarak telefonundan ceptemsn.com dan indirebilirsin.. Agile'ı bilgisayarındanda aynı adresden indirip telefonuna kurabilirsin...

turbo symbian işletim sistemliler için... soruna gelince baglanırken turkcell internet seçtiğinizden emin misiniz? eminseniz turkcell den mesajla ayarlarınızı tekrar alın bakalım neler olcak... :cool: sonucu yazın da merakta kalmayalım :D

tüm symbianlarda çalışır tabiki de sadece orda gözükmüyo diye taşıdım buraya :).
sorun sizin telefonlardabeyler valla cillop gibi çalışıyo programlar..

ayarlandandır abiler... dediim gibi bir daha isteyin ayarları... belki yaptııınız ayarlar telefonunuz için doru olmayanlardır... :cool:

sAĞOL tUrbo Mns Lİnki İçİn EmEğE sAygI soNsUz OLmAlIdIr

dostum wap.agile.com sitesinden (cep telefonunla tabi) agienin son sürtümünü çek terial version diyecektir ancak kulak asma full sürümdür ve sınırsızdır.operatörünün (telsim,turkcell,avea,) ayaralarını yaptığından emin ol daha sonra gprs ayarlarını (telefonun gprs ayarlarını) ''varolduğunda'' olarak değiştir. telefonuna yüklediğin agileyi çalıştır programın içerisindeki ayarlardanda opretörün ne olursa olsun bağlantı noktasını ''turkcell internet''olarak ata 2 yıldır kullanıorum bu şekilde benim ayarlarım arada bir problem yaratır kafana takma programı bir kaç kere aç kapat sorun çözülecektir. [email protected]

By Darken

abi rapid... not found diyo biz üye oluyoz o kadar alalım yararlanalım şaka mı bu?

Geri