Cepten Bluetootha Gitmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adres63

New member
Reaction score
0
TERAS'TA Peykenin Üzerine Oturmuş Denize Bakıyor
Arkadaşlar bugun creatıvın cihazını aldım makıneden tele sorunsuz yolluyorum ama cepten makıneye yollayamıyorum bir bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.

acık bir dilde anlatırsan sevinirim

ya olay şööle gerçekleşiyor:

bluetooth cihazını takınca windows xp kendisi tanıyo aleti..ama cihazın uyanında verilen bi kurulum cd si var asıl olay onu kurup çözmekte..ama xp sağolsun buna müsade etmiyo!!..

aslında ewet..benim dier pc de hiç bişi olmuyo...sorunsuz halledioz ama yenisinde sorun çıkartıyoo...

benim pc nin blutooth da calismiyo konu varken bende sorim pc yi aldigim yere goturdum adam dedi samsungD500 telefonlarini kabul etmiyo ok dedim nokia telefonum ile denedim yine olmuyo pc bluetooh yi bulamiyo :eek:

bluetooth aleti ile bi cd vermeleri gerek.o cd ile bluetooth un programını kur.ondan sonra çalışır.

cd yi kurdum calismiyo isin garip yanida bu ya zaten herseyi hazir ama icraat yok

cd yi kurduktan sonra pc ile telefon arasında bi eşleşme yapman gerkiyo.

ellesme mi :)

telin bluetooth acik pc ninki kapali aktif diyo ama aktif olmuyo off cok karisik neyse bi ara fotosunu cekip koyim o zaman daha rahat anlatmis olurum

windows xp nin bluetooth u tanımasını nasıl engelleyebilirim acaba??bi fikri olan var mı bu konuda??

adres63' Alıntı:
Dostum kusura bakma malum öğrencilik makarna yapıyodum :) ben kurulumu yarım bırakmışım ondan görmüyomuş.
:-D peynirli , domatesli , salçalı , yoğurtlu , tereyağlı , sebzeli makarna yapmayı öğrendim şimdiye kadar bende bu sene 3 üz bakalım daha hangi çeşitlerini öğrences.... :-D

askerasker85' Alıntı:
:-D peynirli , domatesli , salçalı , yoğurtlu , tereyağlı , sebzeli makarna yapmayı öğrendim şimdiye kadar bende bu sene 3 üz bakalım daha hangi çeşitlerini öğrences.... :-D
Aaa bak biz sosisli yaptık bide onu dene :)

olm adres..sosisleri iyi pişirmemişin ama :D
bidaha ki sefer iyi pişir..:D bööle iyice kızarsın :) :)

Muhahahahaaa olum sayende bugun tabakları yıkamak epey kolay olacak güzel bi silmişin len :) elinden zor aldık tabağı :) Neyse yarında seni görürüz :)

olm geçen gün yaptım ben sen yememişmiydin?süper olmuştu..neyse bi daha yaparız artık...

Arkadaşlar konu geyiğe sarmış o yüzden kapanıyo.
genelde windows tanımıyosa ya kurulum cd si yüklenmemişdir yada bluetooth bozuktur diğer bi ihtimal windows bozuktur :)..
bende creative nin var kurulum gayet kolaydı fakat telefonu bi türlü tam olarak gördürtememişdim ama sonra jetonum düşdü çünkü telefonun bluetooth unu açmamışım ehuehueh :)
arada oluyo böyle dalgınlıklar.
neyse çok uzattık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri