Cepten Bluetootha Girmiyor diye...

revolation

яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
Altın Üye
Reaction score
0
Cepten Bluetootha Girmiyor diye bir konu vardı. Konu amaçtan saptığı için kapanmış, kilitlenmiş. Neyse... Ben cepten pc'ye dosya atamayanlara yardım olmaya çalışayım. Yani pc'den cebinizi bir disk gibi yönetebileceğiniz bir konu ile ilgili size elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Buraya bir program ekledim. Önce indirin (Virüs taramasından geçirdim). Sonra kurun. Daha sonra Denetim Masasına gidip Bluetooth Aygıtlarını açın. Açılan pencerede seçeneklerden Algılama bölümündeki Bulunabilir olu aktif edin. Gene aynı pencerede Aygıtlardan telefonunuzu ekleyin ve uygula - tamam dedikten sonra pencereyi kapatın. Daha sonra telefondan pc'nizi yetkili atayın. Daha sonra Bilgisayarım'ı açın. Orada benim eklediğim ve indirip kurduğunuz programı NOKIA PHONE BROWSER olarak göreceksiniz. Açın, telefon ikonu göreceksiniz. Eğer göremezseniz F5 yapın. Kesin ikon gelecek. İkonu tıklayın. Şimdi pc-cep, cep-pc resim, mp3, video yüklemelerinizi bilgisayarınızda bir dosyayı klasörden başka bir klasöre kopyalarmış gibi taşıyabilirsiniz. Eğer işe yaramazsa PM'den bilgi ve yardım alabilirsiniz.

(Arkadaşlar yüklemede sorun yaşadım, kusuruma bakmayın bu seferlik. Size link veriyorum.Programı oradan temin edebilirsiniz. Lütfen bu seferlik kusuruma bakmayın. :) )

http://www.inndir.com/inndir.php?id=20273

Bu arada program güzel ama sizin işiniz Bilgisayarım'ı açmak ve oradanda Nokia Phone Browser'i açmak.

İyi eğlenceler. :clap:

peki bu noki dışındaki telefonlardada gecerlimi yoksa sadece nokia telefonlardamı goruyor.

bu sanırım sadece nokia series 60'lar için geçerli. ama dier telefonlar için var mı dersen bi araştırmak lazım...!

bir süre sonra...

yok abi baktım ama bulamadım. olsaydı bulurdum ama emin ol.

codec' Alıntı:
peki bu noki dışındaki telefonlardada gecerlimi yoksa sadece nokia telefonlardamı goruyor.

abi bu sadece nokia lar için geçerli

revolation ın burda anlatmak istediği yalnış anlamadıysam Nokia PC Suite

virüslü olabileceğini düşünen arkdaşlar nokia nın kendi sitesinden indirebilir. Burda verilen seri s60 için geçerlidir ve istediğiniz zaman güncelleyebilirsiniz.Daha detaylı bilgiyi www.nokia.com.tr adresinden alabilirsiniz.

Bluetooth a göre çok hızlı veri aktarımı yapıyor şöle söliyim 4 mb lık bir mp3 ü 3 veya 4 saniyede tele atabiliyorsunuz.Ayrıca bilgisayardan teldeki resim video veya mp3 ü silebilirsiniz.Ama bunu kullanabilmeniz için size bir data kablosu gerekli.Onu da telefonculardan rahatlıkla bulabilirsiniz .

caps lar yalan olduğu için ben bi kaç tane koydum daha anlatıcı olur. (imagehell de çalışma varmış upload kabul etmiyor. sonra kızmayın :D )

örneğin son caps daki sounds dosyasını açın istemediğiniz şarkıları silin yerine yenisini üstüne taşıyarak atın 1 mp3 max. 5 sn sürer.

ZZ284557.jpg

tP184525.jpg

7dk84490.jpg

PEW84287.jpg

Ya Yardım pLs bluetooth ayqıtları diye birşey yok denetim masasında

Geri