***cepten Bluetooth İle Bİlgİsayari %100 Kontrol Etmek!! SÜpper***

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bLaDe™

Banned
Reaction score
0

NOT: BU PROGRAMIN İSMİ PUPPET MASTER'DİR. CONTROL FREAK DEĞİLDİR!!!!

arkadaslar bu program sayesınde bluetooth yardımıyla cep telefonunuzdan bılgısayara baglanıp bılgısayarı süper bır sekılde kontrol edebılırsınız.medıa player kontrolü,wınamp kontrolu,ve kendınızın ekleyecegı her programı kumanda edebılırsınız.üstelik bilgisayarın ekranını telefondan bıle gorebılıyorsunuz.
denemeyen pişman olur.ben 6630 kullanıyorum ve coook mennunum.bu programla sis. dosyalarını calıstırmayan 6230 gıbı s40 serısı telefonlarla bıle kontrol yapabılıyorsunuz.programın ıcınde hem sis. hemde jar. uzantılı telefon programı var.yanı bluetoothlu s40 telefonlar ıle de kontrol yapabılırsınız.daha sonra ewde olmadıgınız zamanlarda bıle gprs uzerınden pc kontrolu yapabılırsınız,onun ıcınde gereklı olan program burada mevcut.simbian sistemlı telefonlar için kurulumunuda ıcıne yazdım.daha ne duruyorsunuz,indirin indirin:[
--------------------------------------------------------------------------------
ayrıca bilgisayarında dijital tv kartı kullanan arkadaslar:eger tv izlemek için PROGDVB programı kullanıyorsanız size verdiğim bu cep telefonu programı sayesinde progdvb'ye bluetooth aracılıgı ıle uzaktan kumanda bile yapabiliyorsunuz....

arkadaslar bence bu programı kacırmayın derım.super bısey.dıger baglantı programları hıkaye...
bununla winamp kontrol,medıa player kontrol,mouse kontrol,bılgısayarın monıtorunu cepten gorme,bılgısayardakı butun klasorlere erısım,butun programlara kontrol,bılgısayarı kapama-beklemeye alma, ve daha bırcok ıslemı yapabılırsınız.gercekten cok kalıtelı bısey.üstelık oyle crack derdı falanda yok.% 100 free........

SÜPER SÜPER SÜPER....güle güle kullanın........

İŞTE LİNK:

Link edit....

Rar pass: hackhell.com

animation10hb.jpg

Arkadaslar Ve Forum Yoneticileri. Bu Programin Crack Dosyasi Virus Iceriyo. Denedim Ve Bizzat Yasadim. Bilginize. Kurmadan Once En Azindan Bi Taratin

evet doğru virus içerio dark blade arkadaş yakışmıyo

arkadaşlar virüs içermesi konusunda arkadaşlara katılıyorum!!Bu forum da birbirimize yardımcı olmalıyız,yönrtici arkadaşlar lütfen güvenimizin sarsılmasına izin vermeyin!!!

arkadaşlar virüs içermesi konusunda arkadaşlara katılıyorum!!Bu forum da birbirimize yardımcı olmalıyız,yönetici arkadaşlar lütfen güvenimizin sarsılmasına izin vermeyin!!!

Dark abi???

ASLINDA dARK ABİ VERMİŞSE VİRÜS YOKTUR AMA BİRİ VARMI YOKMU SÖYLESİN ARKADAŞLAR?Dark abi bu konudaki görüşlerini alsak?

Arkadaşlar Dark_Blade arkadaşımızın verdiği programı kendisi bizzat kaspersky ile taratıp vermisdir ama kaspersky programından kaynaklanan bi sorun nedeniyle virüsü görememiştir.
Norton anti virüs ile tarattığımızda virüs olduğu görülüyor ama kendisi bu programı bilerek vermemistir , kendisine ben kefilim kesinlikle boyle bi dusuncesi yoktur.
Burda bu programdan dolayı kimse beni , dark_blade veya hackhell i sorumlu tutamaz herkes indirdigi dosyadan kendi sorumludur.
Konu kilitlenmistir.
Iyi Forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri