Cep'ler klozet kapağından daha kirli

peace_346

New member
Reaction score
0
760.jpg

İngiltere'nin Manchester Metropolitan Üniversitesinden mikrobiyologlar, her bir santimetrekaresinde onbinlerce mikrobun yaşadığı cep telefonlarının, bir tuvalet kapağı, ayakkabı tabanlığı veya kapı kolundan daha çok bakteriyi barındırdığını belirterek, sürekli el altında olması ve telefonların yaydığı ısının, normalde cildimizde bulunan tüm bakteriler için cep telefonlarını ideal bir üreme ortamı haline getirdiğine işaret ediyorlar.

Mikrobiyolog Joanna Verran, bu bakteriler arasında hastane enfeksiyonuna yol açan MRSA'nın yakın akrabası ve sivilceden, zatürree ve menenjite kadar birçok hastalığa neden olan "staphylococcus aureus"un da bulunduğuna dikkat çekti.

Bazı cep telefonu üreticileri, kullanıcılara mobil telefonlarını antibakteriyel mendillerle silmelerini salık veriyorlar.

abicim ben bu tür haberlere inanmıyorum...Yani tvler haber yok die saçma sapan konular bulup kendi reklamını yaptırmak isteyen doktorlara soruyolar...yani ben bunun ingileterede yapıldığına bile şüpheyle bakıyom...kesin olmasa ble %99 bizim tvlerin uydurması herzamanki gibi...Artıkın Haber yok die haber yaratmaya çalışıyolar...ben izlemiyorum bu tür haberleri...

KaranLık' Alıntı:
abicim ben bu tür haberlere inanmıyorum...Yani tvler haber yok die saçma sapan konular bulup kendi reklamını yaptırmak isteyen doktorlara soruyolar...yani ben bunun ingileterede yapıldığına bile şüpheyle bakıyom...kesin olmasa ble %99 bizim tvlerin uydurması herzamanki gibi...Artıkın Haber yok die haber yaratmaya çalışıyolar...ben izlemiyorum bu tür haberleri...

bence telefonun ele değdiği için her turlu mikrop veya pisliği tasıması normal cunku elimiz para ayakkabı vs... herseye değiyor

Geri