Cepden Hotmaile Multimedia

heirofking

New member
Reaction score
0
arkadaşlar cep telefonundan telsim hat kullanarak hotmaile nasıl resim ses yada video gönderebiliriz acaba bilgisi olan varmı ? telde alıcı yerine mail adresini yazdım ama mesaj gitti görünmesine ragmen maile ulaşmadı

mms olarak yolladığında gitmesi lazım...

Mailinde önemsiz mesaj kutusuna baktınmı?mms oraya gdebilio eger herkesten mail almayı kabul etmiOsan..

ya valla ne önemsiz postalarda var nede başka bi yerde gönderdim hatta ücretlendirildi bile ama mesaj gelmedi. bende anlamadım

telinin mms ayarlarını yaptırdınmı peki?

hahahah başımıza telefoncu çıktın aSLihaN :)
telinin markası ne ?

telefon nokia 6680 ve bütün ayarları yapılı durumda zaten ayarlar yapılmamış olsa mms gitmezki. bende gitti görünüyo hatta ücretlendiriliyo bile ama mailimde hiçbişey görünmüyo.

şimdi birde çektiğim resimler ve videolar kendi kendiliğinden ortadan kayboluyo. galeri hafızasını hafıza kartına yönlendirdim herşey hafıza kartına kaydoluyo. hafıza kartı takılıyken kamera çalışmıyo ve sistem hatası veriyo. kartı çıkarınca herşey normale dönüyo. teli formatladım ama sorun gitmedi. hafıza kartında bi problem var sanırım. karttaki resim ve videolar gitmeden nasıl halledebilirim bu sorunu. acaba bi tane card reader alsam ordan pc ye aktarabilirmiyim. telde görünmeyen card reader la pc de görünürmü ???

Ya boyle bırsey kesın vardı hatırlıyorum.Ancak sen bu konuyu yanlıs yere acmıssın burası nokıa ıle alakalı bolum.Burada karsılık bulacagını sanmıyorum.

nihil' Alıntı:
Ya boyle bırsey kesın vardı hatırlıyorum.Ancak sen bu konuyu yanlıs yere acmıssın burası nokıa ıle alakalı bolum.Burada karsılık bulacagını sanmıyorum.

kullandıgım telefon nokia oldugu için konuyu buraya açtım. benim tel nokia 6680 zaten yukarıdada belirtmiştim

Geri