Cep Telefonunuzu Türkçeleştirin, Güncelleyin

saolasın programı indiriyorum deniycem umarım yapabilirim

bu nasıl iş herkes teşekkür ediyo , adam kullananların yorumlarını bekliyo. valla anlamadım ben arkadaşlar. herhalde mesaj sayısını arttırmak için böyle şeyler yapılıyo ama orda zannedersem teşekkür butonu var. inanın yorum aradım bulamadım. boş teşekkür sayfalarıyla forumu doldurmak bence yanlış. yöneticilere duyurulur

harika gercekten cok tesekkurler versiyon yukseltıkten sonra ıngılızce olmustu sımdı turkcelestırdım

inşallah işe yarar şimdiden çok teşekkür ederim allah razı olsun

ya ben bu proğramı indirdim pcye yükledim ama içinde yazanlarıda yaptım “Product Code” seçeneğindeki kutucuğa tick yapıyorum read tıklıyorum fakat telefonumun product code u gelmiyor bi yardım edin lütfen şimdiden teşekkürler

benim 6300 ın versionu 5.0 ve Türkçeydi....7.0 a update ettik..türkçe gitti...bakalım şimdi bunu indiriyorum...olursa yazacağım

olmuyorrrrrrrrr...eror yazısı çıkıyor

şimdi olduuuuuuuuu

ama nasıl oldu
anlatayım

1- Nemesis Service Suite
program açık
2---cep telefonu kablo ile bilg.. a bağlı...

3--cep telefonunda settings----connectivity---usb data cable ı tıkla....program senin cebini görüyorrr...error merror kalmıyor
dualarınızı bekleriz

ama nokia upload ile program güncelleme olmadığından dil değişmiyorrr..yine ingilizce yine ingilizce...

7.0 dan sonraki versionu bekleyelim de türkçe olsun

arkadaşım bn de yeni sürüme güncelledim ing oldu inş olur bu dedğin yoqsa babam bni öldürcek yha

arkadaşlar ben yazılım atarken hata verdi artık teli görmüyo pc 6300 tüm yazılımları denedim olmuyo aq ne yapabilirim

ellerıne saglık sımdılık lazım deıl ama ılerlıyen zamanda lazım olabılır tesekkurler dosyada bulunması gereklı bı program

Teşekkür ederim dostum emeğine sağlık.

benim 6300 ın versionu 5.0 ve Türkçeydi....7.0 a update ettik..türkçe gitti...bakalım şimdi bunu indiriyorum...olursa yazacağım

olmuyorrrrrrrrr...eror yazısı çıkıyor

şimdi olduuuuuuuuu

ama nasıl oldu
anlatayım

1- Nemesis Service Suite
program açık
2---cep telefonu kablo ile bilg.. a bağlı...

3--cep telefonunda settings----connectivity---usb data cable ı tıkla....program senin cebini görüyorrr...error merror kalmıyor
dualarınızı bekleriz

ama nokia upload ile program güncelleme olmadığından dil değişmiyorrr..yine ingilizce yine ingilizce...

7.0 dan sonraki versionu bekleyelim de türkçe olsun

Kardeşim valla benim bir kere ingilizce oldu düzeltesiye kadar akla karayı seçtim.Pek güncellemeyein yazılımlarınızı.Yoksa ayvayı yersiniz.

inşallah işe yarar şimdiden çok teşekkür ederim allah razı olsun

ya ben bu proğramı indirdim pcye yükledim ama içinde yazanlarıda yaptım “Product Code” seçeneğindeki kutucuğa tick yapıyorum read tıklıyorum fakat telefonumun product code u gelmiyor bi yardım edin lütfen şimdiden teşekkürler

Kardeşim ben bu programı kullanmadan google da arattım nokiayı türkçeleştirme diye ondan sonra orada iyi anlatıyorlar oraya mutlaka bak.Başka yolun yok.

Geri