Cep Telefonunuzu Türkçeleştirin, Güncelleyin

mustiesk

New member
Reaction score
0
1-Yurt dışından gelen, menüsü ingilizce olan Nokia marka telefonlara kendiniz PC nizden USB bağlantısı yaparak türkçeleştirebilirsiniz.

2-Yada yazılımınız mı eski, NOKİA nın kendi sitesinden yazılımını güncelleştirebilirsiniz.

Bunun için yapmanız gereken ekteki dosyayı indirip içindeki 2 adet programı kullanarak yapılan tariferi uygulamanız.. sadece bu kadar..

Ayrıca bu işlemi nokianın kendi programı ve sitesinden yapıyorsunuz...

İşte Link:
http://rapidshare.com/files/82101172/turkcelestirme__Nokia_.rar.html

Tabiki teşekkür ve yorum almak isterim.

daha once verilmişti ama eline sağlık

Dün ben vermiştim konu kaldırılmış, tekrar verdim... daha önceden verildiğini bilmiyordum tekrardan ihtiyacı olanlar istifade etsin

rapid ölmüş mü bana mı öyle geliyo ??

link sağlam.. az önce denedim tekrar bakarsan

evet programı kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

güncelleme yaptıgım e51 im ingilizceye donmustu 6-7 aydır böle kullanıyorum:D nss isimli programla denedim ama olmuyor.. işletim sistemi yuzundendi sanırım..s60 3rd de işe yarıyomu kardes?

kopyala yapıştır diildir herşey kardeşim.. kendin dene yap bize doğrusunu söylee ... arıza veriyorr ERROR diyorr güncelleme okey dir de. nss programında arıza var error veriyor..

1-Yurt dışından gelen, menüsü ingilizce olan Nokia marka telefonlara kendiniz PC nizden USB bağlantısı yaparak türkçeleştirebilirsiniz.

2-Yada yazılımınız mı eski, NOKİA nın kendi sitesinden yazılımını güncelleştirebilirsiniz.

Bunun için yapmanız gereken ekteki dosyayı indirip içindeki 2 adet programı kullanarak yapılan tariferi uygulamanız.. sadece bu kadar..

Ayrıca bu işlemi nokianın kendi programı ve sitesinden yapıyorsunuz...

İşte Link:
http://rapidshare.com/files/82101172/turkcelestirme__Nokia_.rar.html

Tabiki teşekkür ve yorum almak isterim.

arkadaşım girdim baktım vee s60 işletim sistemini taşıyan 6600 ım var update edemiyorum please başka alternatif yokmudur ....

Bide Nasıl Yapılacağını Anlatan Biri O Lsaa

bütün serilerine oluyomu bu program

gerizekalı arkadaş bu nokia siteside... madem türkiyeye ihraç ediyorsun malını dil desteğini de wermek zorundasın.. hepsi siyasal bunların hepsi..

görün işte bir ülke nasıl sömürülür...
eşşek gibi de alıcaklar telefonları eşşek gibi de vereceğiz paralarını çok mu gerek wardı bu telefona ihraç ediyorsun borç batağında bir ülke bunu yapıyorsa bir gıdım kar etmeden hayret doğrusu dil desteği bile yok...

kardeş eline sağlık ama bende hep eror veriyor nemesis programında neden?:durdurun

Geri