Cep Telefonunuza Gelen Son Mesaj!

hattınızdaki kontör kısa bir süre içinde bitecektir. lütfen kontör yükleyiniz...

baska ne gelirki.... hıh!

Üzgünüm. Sanki Sorun Varmis gibi Basini agrittim. TAMAM SORUN YOK HEMDE Hiç çünki Dünyada mantik üzerrinde bir güç yok duygu bir bosluk böyle bir kavram yok ben sadece şu felsefemi uyguluyamadım nabıza göre serbet tek problem buydu bence artik söz veriyorum maske takipta yapay gülümseyebilirim karsinda artik anı yaşayıp gülen ve hiç kızmayan kırılmayan sorgulamayan biri olucak tanismak umuduyla.. :)

son gelen msj:)

görkem bi duple daa içersen seni geberticem ayıldıın zmn!!! ya araba kullanacaksın bide aptal ewlat! konuşamıyosun bile hemen git kafanı çeşmenin altına falan sok!

NOT: Bu msjı ayılınca okuyabildim. o gece arabada yol kenarında sızmışım:sigara:
msjı çeken çıktığım kız ama daha çıkma teklif etmedim:D
bi süre bölee idare edim. işime gelirse etcem:goz:

ölmüş karga gözümü oysunki, boş tüfek beni vursun ki, susuz havuzda boğulayım ki, bozuk arabalar bana çarpsınki, topal eşşek beni tepsin ki; HEP AKLIMDASIN :D

DÜN GECE GELEN MESAJIMDI

olum kaldık yine lan notlar okundu 55 almışsın ben 43 ne yapcaz lan ne biçim okul ne biçim hoca anlamadımki

al bakalım:) sabah sabah bu msj ı aldım moral falan kalmadı

1.onur xp home edition şifresi lazım bana acilen yazıp yollasana kardeşim!
2.Lem kime diom ben çabuk olum şim var DIBIK :D

tabi insanda kntr olmayınca cevap gönderemio haliyle böle cevap alıo :D

bana da bonus'tan geldi.... yine bi kampanya muhabbeti....

Banada smd geldi soliim;
Nbr.. Npn lann..
:) :) :) :) :)

'' sen ne işler çeviriyon sölermisin iş yerinde yoksun cep tele cevap vermiyon Aşkım Nerelerdesin ''
Bi denem gene kıskançlık krizinde

kardeşim teyzemler geldi ben bugün gelemiyom body'e sen kaç görüşürüz yarın :D

doğum günümde geldi

nerdesin biz kafaları cekip senin doğum gününü kutluyoz:)

hehe okadarda olmaz yaw vbu ne rahatlık sanki adamlar doğdu :D:D

:) yapılar valla hemde bu pentagram denilen adam yaptı:)

www.hackhell.com-/- biri bizi durdursun -/- bazi alıskanlıklar zararsızdır :) hellboy atmıs bıde altına msn ını yazmıs :) ehehe

Son gelen msg :) :)

Shhhtt

N

a

b

e

R

?

Sadece biraz rahatsız Etmek istemistm =))

puni arkadasımın şakası mı eşek sakasımı bılmem ama gecenın 4 unde attıgı bı msj wardı

msj bu
senmıydın sewgılımı calan lan .......... ben yatıyorum byebyes

bu arada telefonun msj zıl sesıde havalı korna yataktan nasıl zıpladıgımı anlarsınız artık :D

Geri