Cep telefonunuza gelen en son msj ?

Sana Beyzanın göğüslerinin resmini yolıyım mı dıye bı mesaj ve ınanın kı tanımıyorum :D bide mesaj 2 de geldı buda ayrıca bı not :D

Son 3 Mesajım:
*Mart Dönemine ait faturaniz 982.50TL,Son ödeme tarihi 26.03.2009'dir.Ödeme yaptiysanız bu uyariyi dikkate almayiniz.VODAFONE
*Lan köpek ewLat Hadi bekliyoruz seni Bengü,Eda,Gizem bide Pheenn...Cok bekletirsen Tavşanlar kovalar seni...Kediler ham yapar biyerlerini...Hadi bashbash...
*Kanka Playstation oynayak mı bu akşam Büro'da mısın geleyim mi?Bir planın var mı?Playstationdan sora Bira içeriz kaybeden alir uyar mı ? Bana bir cevap atar mısın?İddaayı tutturmussun doğru mu?kaç para koydun söyler msin?Tamam susuyorum ama bu mesajıma hemen cevap verir misin?

Herşey güzeLde şu VODAFONE benim hep moralimi bozmakta...

naber len kızsız adam. hehehe saka yapiyorum aksam sendeyim :)

sizi arayarak kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan ve çeşitli bahanelerle kontör göndermenizi isteyen kişilere itibar etmeyiniz.EGM

numaramın emniyette ne işi var onu anlamadım:)

bende aşkıma msj atmıştım msneye gel die o da bunu atmış :)

tamam tamam geliom bekle dedi:)

bence aç camı bağır güzeller güzeli en güzel rahatlama metodudur bu=)
demiş okulda bunaldım dediğimde elifim =)

son üç msj
1-Slm omer nasılsın bisey rica edebilirmiyim eğer konyadaysan okul deneyimi ve javada yerime imza atabilirmisin.
2-ya bn yni msj atarsn diye sordum arkads sorduda nyse cnm sms yapinca konusuruz opyrm kendne i bak
3-Ekinler dize kadar azcık gel bize kadar. (evet malesef buda benim sınıf arkadaşım)

hafız nerde kaldın ya bekle bekleye ağaç oldum burda gelen geçen insan yerine koymuyor beni burada koş yetiş kurtar beni

Hattınıza 50 kontör başarıyla yüklenmiştir^^ :)

Geri