Cep telefonunuza gelen en son msj ?

Yuh hollandadan mı kelly tanımıyor kızı allah çarpsın ben vermedim kıza tel no nu daha ne istion bi gavurda sen bulmuşun olm hayatımız kurtulcak (arki) :D :D :D

tolganin durumu cokmu kötü ben bunu nasil demiyim kimseye insallah tolgaya bisey olmas
son mesaj buydu bugün

нαутα;2602009' Alıntı:
kanka ne iş yurtdışı falan :):)

uyudun mu aşkım :):)

Ya bizim arkadaş msn de kızla tanıştı kelly die 3 sene msn den konuştular sonra sonra yazın onlar geldi kelly ve ailesi sonra bizim arkadaşı kız çagırdı hollandaya gitti şubat 8 de gelcek benide bi yabancı kız çaldırıo paso tel imi hollandadan ona sordum yok tanımıom dio sende kafa at hayatımız kurtulsun dio :D:D hayranım paso çagrı atıo buldu karizma çocugu tabi bende olsam bırakmam :D:D Çok mütevaziyim canm :biggrin

o zaman hızlı olmak lazım.burdaki gibi yawas duygusal gibi takılırsan kacar guzelim guzel;)

:D aynen valla ama gel gör ki bizim arkadaş gibi ingilizce fazla bilmiom kızla nasıl anlaşıcam Hello sweetyy diyim kapatıo kız teli :D

hemen arat nette.useful expressions diye(yararlı ifadeler).bu sekilde baya idare edersin.hem geliştirmiş olursun.konusmak kotu zaten.ogrencen guzel sozler.dedigini anladıktan sonra uygun olanını yapıstırcan;)

ja okay aber warum hat er nicht selber geschrieben? gehts ihm so schlecht? der soll bitte anrufen heute .. Mb auf mein handy nicht auf das ..
son mesaj bu simdilik

ULan dakii yarın saat 2 de kadıköy de ßuLu$caz GeLmessen Senin a.k qeçen seferde qeLmedin zaten i*neLik yapma da qeL oke hadi ßß..

5 dk önce qeLdi :hhmanD

9690 1643 2764 7720 avea kontör şifresi babam gönderdi aslan babam...

Geri