Cep telefonunuza gelen en son msj ?

sirine

New member
Reaction score
0
arkadaslar cep telefonunuza gelen en son msjı yazalım.

ılk ben baslıyorum.

maxımus gonderdı

Dukkandayım.

şirinem gonderdı

askım dukkana gıttın mı ?

MMS'LER SMS FİYATINA! 30 EYLÜL'E KADAR AVEA HATTINA.
EMAİL ADRESİNE GONDERECEGİN MESAJLAR HEM RENKLİ HEM SESİ HEM DAHA EKONOMİK!
BİLGİ İÇİN AVEA MERKEZ 500.

:D :D :D

burada ptt yok, parayı alabilmem için yarın merkeze inmem lazım, merkeze inebilmem için de bana izin vermen lazım, eğer izin vermezsen ablamın adına göndermen lazım, o yarın hastaneye gidecek o alır...
(bu arada 100 lira lazım) ;)

bidenem gönderdi :D

son döneme ait 103.80 ytl ödenmemiş atura borcunuz bulunmaktadır.15/9/06 tarihine kadar ödeme yapmazsanın hattınız giden aramalara kapanacaktır.ödeme yaptıysanız bu uyarıyı dikkate almayınız

:D

sondan bi önceki

olm antepe gidiliomu gidilmiomu kesin bise söleyin ona göre kendimi ayarliim baska plan var

son msj olm bileti aldım 22:30 taam mı

teldeki son iki msj ın sahibi ispiyoncu

sonuc antepteyiz genco nun yanında...

Gulcin mi yuh!
Bence3 gülcinden inglz. öğrenirsen o sana türkçeyide unutturur be! bence bidaha düşün!

kuzenden geldi :)

banada en son merwişimden geldi

'''qusenimmm=ajgımmmmmmm kıjjjj gelmiomusun hade ama ya gel aytık son gecem yarın gidiorum zaten lüpyenn gellll '''

21:00/12/09/2006 :cool:

cewap=merwelerin ziline basıodum o sırada :) üst katında oturuom tutmuş bi kat alttan msj atıoo turkcelle çalışıo bisimqi :)

olm gel lam bız platınyumun karsısındea icioz nevalede tam hadı ayhanlayız alalım mı yoksa araba warmı....

cevap : hea gelem de ben antepteyim :D

gece saat 3:50..

bitanesim=

bana karşı ne hissediyosun?

ben=

hiç birşey..

bitanesim=

ben sana karşı ne hissediyorum biliyor musun?

ben=

neymiş...

bitanesim=

seni tanıdığım güne lanet ediyorum..

ben=

he he bende yatıcam zaten..
-----------------------------------------------------
sabah saat 10:30..

bitanesim=

aşkım,arkadaşlar hep birlikte toplanalım bişiler yapalım diyorlar.ben seni 1:30 da alırım..

ben=
tamam aşkım 1:30 da hazırım..

bitanesim=
aşkım seni çook seviyorum..

ben=
ben de seni çoooooook seviyorum aşkım..
-------------------------------------------------------------------------------
bişi anladıysam arap olem...................bende ki şansa baksanıza..................
hem seviyorum hem ondan nefret ediyorum.............

sevmemin sebebi;ona baktığım zaman büyüleniyorum sanki,gözlerine baktığım zaman defalarca aşık oluyorum ona,sesini duyduğum zaman heycan basıyo birden,
yokluğunu hissettiğim zaman ağlıyasım geliyor içimden..

nefret etmemin sebebi:

bunu tam olarak bilmiyorum ama;belki de ona delilerce aşık olmam dır,belki de onu
kaybetmekten korktuğum içindir,belki de kendisini bana aşık ettiği içindir..............

birbirimize siir yazardık

askım ya ne diyim sana bilmem ki su siiirin varya beni ağlattı biliyomusun seni cok seviyorum ne diyeceğimi bilemiyorum

bende biraz zekiyimdir sadece biraz ama neslihanın hiç sevmedim sarkısını siir diye yutturmustum gerizekalıya pek salak bir kızdı ya kız ne desem inanıyodu

askım evdeyim maxımus yazdı dun gece :D:D

hacı dedim dimi ya hersey cok guzel olucak yada cok pis döt olucam die.. cok pis döt oldum onlardaydım yanlz ikimiz.. istemiorum artık sevgili olarak bişi hissetmioRum dedi ....

soN gelen msj dun gece yarısından soNra geldı..

msjı ufak tefek edıtledım ıspık umayım kızmassın :S:S:
lan olum olede bı avatar koymussunkı tırsmamak elde deıl :D:D:

boş mesaj atmış salaq :D ne yazcam şmdi.. :)

Europareisen im Herbst sind ebenso attraktiv wie die Auslandstarife von sunrise. Melden Sie sich für die Roaming-Option sunrise europe an und geniessen Sie für nur CHF 5.- pro Monat bis zu 25% tiefere Gesprächs- und Datentarife im Ausland (z.B. bei Anrufen aus Italien in die CH). Senden Sie einfach eine Gratis-SMS mit dem Text EUROPE ON an die Nr. xxx

:p

Geri