cep teLefonunda ah abi $u da olsa .........

pasaklı

New member
Reaction score
0
cep telefonlari hayatimiza oyle bir girmiski yatarken ,dus alirken, yemek yerken ,gezerken ,herzaman yanimizda..
onceden sadece sms ve arama vardi sonra kamera kizilotesi vs. vs. ozellikleri eklendi

peki bu ozelliklerden baska ah abi $u ozellikte olsa ne iyi olurdu dediginiz oluyormu

mesela ben $ey isterdim arama motoru internetteki gibim ayni ne guzel olur :p

ben yuksek hızda wap baglantısı bide bu sitenin wapını olmasını isterim isterse mp3 calmasın ama bu iki özelik olsun :sigara: :sigara: :sigara:

PaSaKLI' Alıntı:
cep telefonlari hayatimiza oyle bir girmiski yatarken ,dus alirken, yemek yerken ,gezerken ,herzaman yanimizda..
onceden sadece sms ve arama vardi sonra kamera kizilotesi vs. vs. ozellikleri eklendi

peki bu ozelliklerden baska ah abi $u ozellikte olsa ne iyi olurdu dediginiz oluyormu

mesela ben $ey isterdim arama motoru internetteki gibim ayni ne guzel olur :p

gprs ten girebilirsin hatta bir yöntem ile istediğin kadar gir sadece bir kontör ama messenger için...;)

aradıgım kısının nerde oldugunu gosterse ii olur bide karsında birisi war onun numarasını gosterebılsın :p

ehehhe bana dosya veriyonuzda netten cepe bisiy yukleyemiyom ki (pc nin bluetooth u bozuk ubs kablosuda calismiyo ) :( o verdiniz linki yuklesem pc de kalicak bi ise yaramicak yani :p :)

Geri