Cep Telefonuna Bedava Sms Gönderin

MuH4mm3T

New member
Reaction score
0
Daha önceleri yazılmış olabilir arkadaşlar ama ben burada biraz daha ayrıntılı anlatmaya calıstım umarım olmuştur.. uygulayamayan olursa msn den beklerim

Öncelikle bu programı indirip pc ye kuruyoruz

m1.gif

m2.gif

Kurulumu tamamladıktan sonra karşımıza aşagıdaki pencere çıkıyor
m3.gif

lk olarak register e tıklıyoruz...Karşımıza çıkan pencerede ise gerekli yerleri dolduruyoruz

Name : Adın
Surname : Soyadın
Email Adres :Email Adres
buraya kadar istediginizi yazabailirisiniz.. ama bundan sonra dikkat...
Username: Kesinlikle bir yabancı isim olacak...
şifre: fark etmez
şifre: tekrar yazınız
Mobil: Buraya ise aktivasyon kodu gelecek telefonu giriyoruz..yani sizin kendi telefonunuz... önü + sız yani sadece 90 olacak ve tamam diyoruz.

m4.gif

Kayıt yapılır yapılmaz cep telefonunuza bir mesaj geliyor...aktivasyon mesajı... ve aşagıdaki pencere açılıyor

m5.gif

Enter Mobile: Buraya Aktivasyon kodu gelen telefon numarasını tam olarak yazıyoruz..yani cep telefonumuza gelen mesajın geldiği numarayı...
Enter Activation: Buraya telefona gelen aktivasyon kodunu yazıyoruz
son olarak da Activetaye tıklıyoruz...
Şimdi aşagıdaki açılan pencerde ise ..To yazan yere mesaj göndermek istedigimiz kişinin telefon numarasını örnekteki gibi yazıyoruz fakat önüne artı koymuyoruz...

m6.gif

Message yazan yere ise mesajımızı yazıyoruz..
Şimdi Mesajın kimden geldiğini ...gönderdiğimiz kişnin bilmemesini istiyorsak.. en son sekmedeki options lara tıklıyoruz..
Aşagıdaki pencere açılıyor..
buradaki sender ID olan yere ne yazarsanız karşıda o çıkar..ister tel no yazın isterse yazı yazın..ne yazarsanız yazın...

m7.jpg

En son olarak da send butonuna tıklıyoruz..mesajımız yerine ulaşıyor.. bu kadar basit... eger sag alt köşedeki balance yazan yerdeki olan rakam 5 ten aşagı düşmüşse mesajınız yerine ulaşmış demektir...

Not :Günde kaç kere gönderirim derseniz onu bilemiyorum..servere baglı... 5 bazen 1 mesajda 4 olur yada 2.5 olur.. sıfır olana kadar cekebilirsiniz..bu sefer yine aktivasyon kodu göndermeniz gerekecek.ama akyivasyon kodu da günde 2 kere oluyor başka yok..sizde birgün sonra çekin artık mesajınızı....KOlay Gelsin...

NOT:ben önceden kullanıyodum beleşti ama şimdi paralımı bilmiyom kusura bakmayın paralı ise

eline saglık kardeş bunuu cep tlf yükleme şansımız yok dimii:D

olmuyo arkadasım cok denedım regıster en az 6 hanelı pasword gırındıo ben hepsını doldursam bıle regıster buttonu ok yazmadı

ben bu prg 1 yıl once galiba denemistim guzel bisi ha bi tawsiyem var ewde anne baba kardes hepsinin tele sırayla sifre yollayın kullanın bi tane daha wardı mail adresine 150 sms ama siteyi unuttum bulursam yollarm o daha guzel

miyadi dolmus mlsf

çok sağalasın ya çok büyük hayra girdin he

güzel programa benziyor resimli açıklamışsın eyw.eline sağlık

Beyler bu sms olayı biraz yaş ya şimdi bi servis çıkıyor alem öyle bir yükleniyor ki kapasiteyi aşıyo ve sistem çöküyor.Bu konumda hiç adam gibi sms gönderen sağlam birşey kalmıyor.Ancak www.sms.ac yıllardır günlük belirli bir limit ile sms yollanımına olanak tanımaktadır.Denemenizi tavsiye ederim.

eyvallah baba güzel program....

evet kardeşim aynen senin dediğin gibi benimde kullandığım güzel bir site vardı paylaştık ama site bir hafta dayandı şimdi sms servisi paralı oldu dediklerine katılıyorum
by405

zaten şimdi hattına göre bedava sayılacak kadar ucuz msj var
telsimde günde 15 adet
aveada ilki 1 kontör sonraki 10 msj bedava
turkcelde de ilki 2 kontör sonraki 14 bedava
bunlar varken gerek kalmıyoor

tamam çok güzel teşekkür ama msjbaşka program yokmu?:angry

Geri