cep telefonu tavsiyesi

yunus.28

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar konuyu nereye açsam diye düşündüm de girmeyeli forum baya değişmiş yeni cep telefonu almak istiyorum sıfır veya ikinci el farketmez şöyle 450-550 tl arası N95 8gb vardı çok büyük kaba diye sattım bana hangi telefonu önerirsiniz. Öncelikli tercihim nokia fakat başka marka da olabilir

not: konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim

450 faLan değiL ama Samsung Omnia i900 Tavsiye ederim ;)

Sony Ericsson Xperia Tavsiye Ederim :lol:

abi o telefon benim için hayal kalır sadece :)

başka tavsiyesi olan yok mu ?

5800 nasıl biliyor musunuz sorunluymus biraz diye çekiniyorum

samsung sgh 5603 preston harika bir telefondur

hızlı bişey istiyosan Nokia 6120c basit ama ,y, yani :D

başka tavsiyesi olan yok mu ?

5800 nasıl biliyor musunuz sorunluymus biraz diye çekiniyorum

eğer ki dokunmatik ekranlarla sıkıntım yok q klavye falan da sorun olmaz dersen al

ekranı biraz fazla kirleniyor ama olsun o fiyata değecek bi telefon ...

eğer ki dokunmatik ekranlarla sıkıntım yok q klavye falan da sorun olmaz dersen al

ekranı biraz fazla kirleniyor ama olsun o fiyata değecek bi telefon ...

kirden parmak izini kastediyosan sorun değil ama bazı telefonnlarda ekranın arkasına yani içine toz kaçıyo öyle değilse sorun yapmam bunu :thumbup1:

Kardeş sana tavsiyem Samsung GT-S5233W derim. Omnia da ne varsa bu telde de var. WiFi route falan. Ben kullanıyorum oldukça memnunum. Fiyatıda 420 TL

tavsiyen için sağol ama onda 3g ve GPS yok ben 5800 da karar kıldım yakında almayı düşünüyorum aksilik çıkmazsa

Bende de 8gb n95 var artık baydı cok kaba bi telefon..xpress music serisinden bakıorm 5800ın üretimi durdurulmuş şuan piyasada son kalanlar var..ben 5530 almayı düşünüyorum..güzel ve kullanışlı bi telefon gibi..fiyatıda uygun tam aradğın gibi diebilrm =)

ama o telefonda GPS ve 3g yok bildiğim kadarıyla

n79 Al derim.

Wlan var 3g var gps var.3 aylık navigasyon paketi 4gb hafıza kartıda hediyeli.

Çokta hoş telefon.Ekranı telefonu hangi yöne çevirdiysen ona göre dönüyo.

Benim en çok hoşuma giden kısmı bu oldu.Ve kablosuz internetin olduğu heryedende int. bağlanabiliyorsun.

5mp de kamerası var.

Çok güzel telefon.Dokunmatik ekranları severmisin bilmiyorum ama uzak dur derim.

kardeşim N80 aL derim wifi 3g kızıLötesi 3.2 kamera daha ne oLsun :) :)

yok arkadaşlar sağolun ben kaba olmayan telefon arıyorum büyük ihtimal 5800 alırım herkese teşekkürler

nokıa dan şaşma .... tavsiyem 5800 fiyatı da düştü

Geri