Cep Telefonu KRİPTO programı

faruksam

New member
Reaction score
0
Güvenli telefon görüşmesi için onca para ödemek gerekirmiş meğer.
Dünyada iki kat şifreleme ( 1024x256 ) sunan tek telefon programıdır ve gelişmiş ülkelerin gizli servislerinin kullandıkları mükemmel bir sistemdir.

İngiliz Columbia Üniversitesinin yapmış olduğu bir araştırmaya göre, 1024-bit şifrelemeyi saniyede milyon işlem yapan bir bilgisayarın çözmesi için 300 milyar yıl gerekmektedir.

Bu sistemde, her telefona yüklenen şifre sabit değil, değişkendir. Telefon kullanıcısı, her telefon konuşmasında, farklı bir şifre üzerinden konuşmaktadır. Telefon kullanıcısı, kriptolu gizli görüşmelerini, sadece ve sadece, yine bu programın yüklendiği başka bir telefonla yapabilir.

Başkalarının bu görüşmeyi dinleyebilmesi için, telefon görüşmesi yapılırken, şifreyi çözmesi gerekmektedir ki, bu da imkansızdır.

Ayrıca, GOLD LOCK kriptolu telefon kullanıcısının mesajları da aynı kriptolama sistemi ile emniyetli olarak gönderilebilmektedir.

yüce insan faruksam dağı aşmayıp çevresinden yürüyen çok zeki insanlar var senin dediğin 1024 bit lik şifreleme evt bir pc ile trilyon yıl çözülebilir ama şunu untmayalım ki insan makinayı yarattı ve her zaman makina 'nın insan zekası karşısında boynu bükükütür...
misal....: eğer karşı taraftan birinin telefon konuşmalrını dinlemek istiyorsan 1. adımın öncelikle telefon programcılığını öğrenmek gerek ... hani internete bağlanabilen ya da mms alabilen gönderebilen telefonlar ilk aldığımız zaman ayarları olmadıkça bi işe yaramaz ve çoğunlukla servis sağlayıcısı( Turkcell, avea...gibi) tarfından bir msj gelir ve MMS ve internet ayarlarımız o msjla birden olur ve MMS alır göndeririz internete gireriz ....

işte eğer sen telefon programcılığını öğrenirsen yazdığın kodlarla sanki bir servis sağlayısı gibi davranıp yeni bi uygulamadam bahsedip mesajı kabul ettirsin veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

yazdığın kodlar aslında telefonun senin telefonuna konferans özelliğini etkileştirmiş olursun ve karşıdaki kişi ne kiminle konuşuyorsa haberi olmadan sende dinliyebilirsin :)

dostum bune yaf :saskin

yani bunları bilmiyorum =)

faruksam' Alıntı:
Güvenli telefon görüşmesi için onca para ödemek gerekirmiş meğer.
Dünyada iki kat şifreleme ( 1024x256 ) sunan tek telefon programıdır ve gelişmiş ülkelerin gizli servislerinin kullandıkları mükemmel bir sistemdir.

İngiliz Columbia Üniversitesinin yapmış olduğu bir araştırmaya göre, 1024-bit şifrelemeyi saniyede milyon işlem yapan bir bilgisayarın çözmesi için 300 milyar yıl gerekmektedir.

Bu sistemde, her telefona yüklenen şifre sabit değil, değişkendir. Telefon kullanıcısı, her telefon konuşmasında, farklı bir şifre üzerinden konuşmaktadır. Telefon kullanıcısı, kriptolu gizli görüşmelerini, sadece ve sadece, yine bu programın yüklendiği başka bir telefonla yapabilir.

Başkalarının bu görüşmeyi dinleyebilmesi için, telefon görüşmesi yapılırken, şifreyi çözmesi gerekmektedir ki, bu da imkansızdır.

Ayrıca, GOLD LOCK kriptolu telefon kullanıcısının mesajları da aynı kriptolama sistemi ile emniyetli olarak gönderilebilmektedir.
tşk ama link nerde

ne linki arkadaşım program 1000 $. nete düşerse ben ne anladım bu işten.

ne linki arkadaşım program 1000 $. nete düşerse ben ne anladım bu işten.

arkadaşım 5000$ lık 3D max programları nette dolaşıyo milyon dolarlık sinema flimleri vizyona girmeden nette yayılıyor 1000$ lık program mı çıkmıcak hahah:durdurun

verdiğin link güzeldi hiç olmazsa dinleme cihazlarına gözattık bide biz bunu nasıl kullanabiliriz ki

link yok.birde programı aradım bulamadım tabiki bedava olanını

arkadaşlar bulan varsa linki yazarmısınız. aynı program olmasada benzerini

dostum eline sasğlık ama, program linkini de versen bizim ceplerde çalışmaz, kriptolu cihazlar biraz daha farklı.

İyi güzelde siz programı hangi amaç doğrultusunda kullanıcaksınız :s

yw sahiden hangi amaçla kullanacaksınız cıa veya fbı da yada mossad damı calısıyosunuzki bu programı kullanacanız arkadaslar..yapmayın lutfen yw :D

"PhoneCrypt" telefon görüşmelerini kriptolayan bir yazılımdır. Dinleme teşebbüslerine karşı geliştirilmiş ve sizin gizli mobil telefon görüşmelerinizi, askeri standartlar seviyesinde korur.

PhoneCrypt, Microsoft Windows Mobil tabanlı cep telefonlarının güvenli görüşmelerini sağlayan bir yazılım çözümüdür. Bunu sağlarken her hangi bir fonksiyon kısıtlaması söz konusu değildir.

Gerekli olan sistem özellikleri

İşletim Sistemi : Windows Mobile Phone Edition 2003 / 2003 SE / 5.0
Prosesör : ARM yada uyumlu, 150 MHz ve üstü
Bellek : En az 2 MB RAM
Disk : En az 2 MB boş yer olmalı
CSD bağlantısı : 9600 Bps ve üstü
Microsoft ActiveSync: 3.7+

Dikkat: PhoneCrypt ikili konsepte göre çalışır, yani güvenli görüşme yapabilmek için görüşme yapan her iki tarafında telefonlarına PhoneCrypt yüklenmelidir.

bu linkte telefon şifreleme işinde en iyilerden biri olan programın deneme sürümü var ..deneyin bakın :)

PhoneCrypt Download Free Trial - PhoneCrypt is a telephone encryption software

nekadar güzel bir a nlatım içerisine girmişsin lakin güzel kardeşin nerde yazılım canım yazılımıda paylaşsaydın hackhell comda patlama yapardı

Açık anahtarlı sıstemler hepsi.
Malesef o 128x256 gizli anahtarlı sıstemler kadar güvenli değil.
Ayrıca ne yapacağımızı soran arkadaşlar herkezin telefon görşmeleri nette dolaşıyor farkında deiller mi?

Geri