AdmiX
New member
cart kabakagıt işte
tutsa ben burada mı olurdum
hahahah
Uzunefe' Alıntı:ya var da ne bilim 10 - 15 denemede 1 çıkar sanırımbence o rakamları kafasına göre çıkaran bi sistem var
buzluo' Alıntı:paylaşım güzel program çalışıyor ama şifreler daha önce kullanılmış şifreler yanlış bilmiyorsam 3 kere yanlış girdiğin zaman hat bloke oluyor ben 2 kere denedim 3 cüye sıkmadı
Arkadaşlar öyle bir program vardı indirdim ama inanın ürettiği tüm algoritmaları yüklemeye çelıştığınızda bu algoritmanın daha önce kullanıldığını söylüyor operatörler.Bence de bu iş boş adamlar bu konunun hacklenmeye çalışılacağını düşünerek önlemini almışlarUzunefe' Alıntı:ya var da ne bilim 10 - 15 denemede 1 çıkar sanırımbence o rakamları kafasına göre çıkaran bi sistem var
KaRma' Alıntı:Zaten kotalı 3 denemeden sonra ßi süre kadar kontör servisi çalışmıyor..
isletmeci' Alıntı:ARKADAŞLAR BU ALGORİTMA DAHA ÖNCE GAZİANTEPTE ÇÖZÜLMÜŞTÜ VE BU İŞİ YAPANLAR HAPSİ BOYLAMIŞTI.
yarı fiyatına kontör satıyordu adamlar. ama hem hapis hem de para cezası aldılar. benden söylemesi.
inşallah vardır da bizde yararlanırız dimii yaa iyi olurdu tabiiimnykdm' Alıntı:aslında vardır illaki bi algoritması ama herhalde bunu o algoritmayı üreten kişiden başkası bilmiyordur. ve o kişinin şuan kontöre ihtiyacı olmaması nekadar güzel bi durum.![]()