Cep telefonu Kontör Algoritması

bi ara bununla ilgili bir yazı okumuştum.Yöntemlerini söylemişlerdi adamlar..Biraz zordu ama .. :S

kolay olmadıgı belli. aslında bu işleri bırakıp işimize baksak daha iyi olacak. Cözdük diyelim millete bunu satarak harammı yiyecez yoksa bakın işte ben çözdüm deyip gazetede,tv de hava atıp nammı salacaz.

illa madde olamsı gerekmio telefon operatörleri odakar avukata boşunamı paar banyosu yaptırıo bu gibi durumalar için yani sen onu kırdın adamlar çaktı seni bilişim korsanlığından dava eder sende büyük ihtimalle soluğu hapistea lırsın yada iyi bi menlağda para yı ss(seve seve yada siz uydurun bişeyler) ödersin operatöre
bunun için operatörlere ss bir şekilde (annamı yukarda var) kontör parası ödemek daha iyi

Sana Sadece şunu Diyim Kesinlikle Var

benimde aklıma geldi ama bişi düşünemeyince boş verdim

tabiki vardır ama kırılması biraz zor bir sürü şifreyi alırsın onlar arasında nasıl bir kural olduğunu ve nasıl şifre üretildiğini bulursun ama şifre algoritmasına da ihtiyacın var ama o değişiyrdur sürekli yani adamlar bu işten para kazanıyor bence kolay olmaz ve anlaşılırsa da kötü olur

arkadaşlar böyle birşey var bizim arkadaş öğrenmiş bizlere söylemiyo ve avea kontor aldı. o kartan 300 kontur daha yükledi son numaralarda bi değişiklik fln yaptı ne yaptığını göremedim yalnız sizlere böyle şey var telefoncular bunları daha iyi bilir yada takip edin son numaranın toplamı fln ilk numarayla fln ilişkili galiba onları sizlerde bi gözden geççirin

arkadaslar bizler su an sadece izin verilenleri kullanıyoruz yanı hack sitelerinde sunu yapabilirsiniz bunu yapabilirsiniz deniyorya sadece lamerlige yeni adım atan ama okadar urasmasına karsın bır arpa boy yol alamıyacak kısıler ıcın ıllakı nasıl wındowslar wıstalar kırılıyor bıyerdekı fıyatı 100 dolar olan yazılımları sız bedavaya kullanıyorsunuz aynı sekılde kontor yapıcılar da bır ınsan tarafından yapılmıs ve asle kırılmıcak dıye bır sey yoktur aynısı yapılabılır hatta ustune baska fonkdıyonlar bıle koyabılırsınız ancak ızın verılmıyor yoksa dusunun herkez 1000 kontor yapar baskalarına satmazmıydı dusunun ozaman ceptelefonu fırmaları batardı degılmı hehehe arkadaslar lutfen gercekcı olalım ınternetı ve bılgısayarı kendı ıhtıyaclarımız ıcın kullanalım

Bulmamız imkansız son 2 hanesine ayrı bi rakam veriyorlar mesela kontor kac haneli unuttum ama 123456789 sonra son 2 rakam kalıyor tek 21 mesela.İşte o 21 e baştaki 9 numaralı sayı veriliyor.21 e milyonlarca öyle numara 22 e de öyle :) bu böyle 99 a kadar gidiyor

bırakalım bunları baska şeylere yogunlaşsak daha iyi olu kanaatindeyimm.

muhakkak bi algoritma vardır ortada. çünkü 16 haneli bir sayıyı bukadar çok kontör kartı için sallayamaz. kesin bir formüle göre sallıyordur. mesela formül şöyle olabilir (tamamen sallama)"ilk önce 16 haneli bir sayı at kafadan, sonra 16 hanedeki sayıları 1 artırıp, 4 ve 15. sıralardaki sayıları 2 azalt..... ve daha uzunda olabilir" ama arkadaşımın dediği doğru bir numara bulup yüklersen satın alınan kontör kartında kont. çıkmayacaktır. ve seni kolaylıkla bulurlar. tabi haht başkasının üzerine değilse. bencede uğraşma. emeklerinin karşılğını ver.

Hayalle yaşayanlara güzel bir söz vardır kardeş boşver sen yoktur :D

valla 5-6 sene öncesinde telsimde böyle bi açık vardı..telsim bayii arkadaşım vardı bi yerden kontor numarası alıyor çaktırmamak için aynı fiyata satıyordu..o zman bunların seri numarası veya şifreleri yoktu..250 kontörlerde olasılık hesaplamarı sonucu çok kontör yüklemiştim..ama şimdi kontor numarası arkasına şifre getirdiler ve bulma olasılığımız çok az..yani çözdük diyelim küçük bi ihtimal de olsa..eğer bazı arkadaşlar yakalanır diyor ama yakalanmanız için o kontörün daha piyasa sürülmmemiş olması lazım..piyasaya sürülmemiş kontorleri de ana bilgisayarlarından işleme sokmazla böylece yakalanma olasılığınız az..haa söyle yakalanırsınız çözdükten sonra başkalarına ucuza satıp dikkat çekerseniz hemen alırlar içeriye..ama ilk önce o sistemi çözmeniz lazım..çözülmicek hiç bişey yoktur..bunu yaratan bir insansa çözende bir insan olacaktır..ama kimse bu işe bence kafa yormuyor yada sağlam çalışmıyor..çok kafa yorarsınız sonucunda size getirisi sadece bi kaç ay olabilir..bu bikaç ayda iyi para kazanırsınız ama başkalarının hakkını da yemiş olursunuz..sonuçta haram para.bence boş iş..bu işlerle uğraşacağımıza kontor fiyatlarını neye göre artırdığını açıklayamayan,içlerinde anlaşma yapıp sürekli millete yük bindiren operatör şirketlerine karşı protesto yapıp fiyat indirimine zorlamaktan başka çare var mı?

ben bir ara denedim o zaman telsimde tuturuyordum 250 100 ama anında farkediyorlar ve ikinci gün kontorler siliniyo vede artık üç denemeden sonra hat bloke oluyo çok zor

arkadaşlar hiç farkettininz mi bu kontor kartlarının üzerlerinde son kullanma tarihleri de yazıyo sizce neden bir son kullanma tarihi koysunlar. bir süre sonra o rakam kombinasyonları tükeniyor ve belirli bir tarihten sonra tekrar aynı kombinasyonları tekrar oluştruyorlar bu futbol açında sahada iki tane top olması gibi bişey. ben bu düşünceyle 4 senedir yüklediğim kontörkartlarını biriktiriyorum şu an elimde son kullanma tarihi 31 Aralık 2007 de dolan bayağı bir kontor kartı var bunları belirli aralıklarla deniyorum şu qana kadar 2 kere tutturdum 250 kontor çıktı. mesela herhangi bir operatörün 15 milyon kontörlü abonesi var bu kartların da son kullan ma tarihleri iki yılda bir doluyor. iki yılda 24 ay var her kullanıcı ayda 1 kez kontor yüklese 24x15 000 000 =360 000 000 üçyüzaltmışmilyon farklı kombinasyon olması lazım ama bu 14 basamaklı kontor şifresinin kaç farklı kombinasyonu vardır onu bilmiyom. bence böyle

Geri