Cep telefonu Kontör Algoritması

vardır bence 1. basamağını biliyorum
1.başla

Böyle bir işi başaran kişi milyon dolarla la oynar. Bunun bir algoritması olduğu kesin. Ama mevcut algoritmanın bile bir güvenliği olması lazım. GSM şirketinde bu kontör no larının hepsi kayıtlıdır, ve siz istediğini kadar algoritmayı çözün eğer bu kayıtlı kontör no su değil se kabul edilmeyecektir. Tabii kayıtlı bir kontör no su nu denk getiremediğiniz sürece.

Arkadaşlar yawaş çözün derim hepinize. Bu algoritmayı değil bir insan 1.000.000.000 insan beynindeki bilgisayar yazıyor. Rastgele tutturma olasılığın katrilyonda 0.00000000000001. Ha tutturamazsın demiyorum sonuçta bir ihtimal var. Yolda yürürken kafana külçe altın düşmesi gibi bir ihtimal. Yani ikisi de riskli ne çözmeyi isterim ne de kafama düşmesini. :)

valla durex inde dedigi gibi 5 yıldır becerilemiyeni 1 günde yapamazsın demi:)

ben xxx hatının kontör numaralarından 9-10 tane buldum ama aralarında hiç bir bağ kuramadım

krdeş hiç bişi olmaz dersin salldm tuttu ne war bnda sanki yaa

valla kendi başıma gelmesini istemediğim için girmem bu işe.çok kötü ya.gidiyosun alıyosun kontorunu ama yükleyemiyosun.az para da değil yani!ama bu işi çözenin de kafası iyi çalışıyodur!

Ben yapan birini tanıyordum. Yalvardım da anlatmadı ibne...

chdoguz' Alıntı:
Arkadaşlar yawaş çözün derim hepinize. Bu algoritmayı değil bir insan 1.000.000.000 insan beynindeki bilgisayar yazıyor. Rastgele tutturma olasılığın katrilyonda 0.00000000000001. Ha tutturamazsın demiyorum sonuçta bir ihtimal var. Yolda yürürken kafana külçe altın düşmesi gibi bir ihtimal. Yani ikisi de riskli ne çözmeyi isterim ne de kafama düşmesini. :)

sayısal lotoyu tutturma ihtimali ile eş değer. o zaman neden kafasına külçe altın düşen birini duymadık. atıp tutmayın

arkadaşlar bu sistemlerin hepsinde açıklar vardır.ve açık olmaya devam edecektir.şuanda turkcell başka türlü açıkları var.
1. bedava sms atma
2. ücretsiz nete baglanma
3.başka yöntemlerle hattına kontör yükleme

By Swatgold

Bir yöntem biliyorsun galiba, paylaş bizimle de teller çiçek açsın :)

Kardeş zekeriya hocaya sordum.. caiz değilmiş.. uğraşmayın derim..

2. ücretsiz nete baglanma

Bu var ve açığın farkındalar ama kapatamıyorlar

tamam var diyelim ve diyelim algritmasını da çözdük eeee sonra 3 defa arka arkaya yanlış girdin mi hat bloke oluyor 2 kere girdikten sonrada en az 24 saat geçmeli buldk diyeli ama hangisi çalışıyo nasıl bilicez başkasının yüklemediği ne malum

Bende sallamak istiyorum..Kontür kartlarında 3 tane seri numara var.Birini kazıyoruz.Birde merkezi sistemde kayıtlı seri numara var.1.işlem Merkezi numaratör harflerinde olduğu 256 hane şifre atıyor.
Bu şifre kendine kart şifresi atıyor , kart şifresi de seri kart şifresi atıyor Seri kart şifresi de Kazıdığımız şifreyi rasgele atıyor.Yani suyunun suyu hesabı.banka şifrelerinden daha zor . :) uğraşmaya değer.

d0gma kontörmatik diye aratın google'da ama sadece son 2 rakamı kendiniz bulmalısınız :)

kontor numarasıyla kartın serıalı arasında bı bağlantıda olabılır aslında

Geri