Cep telefonu Kontör Algoritması

bence bu sayılar random olarak seçiliyor. bilgisyarın saat, dakika ve saniyelerinin durumuna göre verilen random sayılar. Aynı sayıları kontör kartlarının üzerine de yazıyorlar. Bu iş bu kadar basit, herhangi bir algoritma olması çok zor. Çünkü büyük bir asal sayı ile yine başka büyük bir asal sayı falan bulacaklarda falan da, filanda. Millette ne gözü açık insanlar var. Ben türkcellin mühendislerinin yerinde olsam random sayılar üretir, sonra da üretilen sayıları şifrelerle birleştiririm. Bu o kadar da zor değil, random sayıyı herşey üretir. Ve çözmesi imkansız gibi birşeydir. Milli piyango falan hikaye, ama olmaz diye bişey yok, sonuç ta 0'dan 9'a kadar sayılar. Elbette bir iki tutar. Tutturana da ben türkcell olsam canı sağolsun der, bırakırdım. Şanslıymış derdim. ehü ehü :)

şimdiii olay şöyle
kontör şifresi eğer 5 haneli olsaydı
sallayalım bitane 12345
code: 12345
ağırlık:10111
lunatic=topla(codei*ağırlıki) son hane olmadığı zaman
lunatic mod p =0 algo budur
çözmek isteyen pm atsın
ben programı yarım saate yazarım ama distrubuted olması lazım paralel processing falan
forumca el atarsak çözeriz bu arada ilk mesaj iddalı oldu
rahatsızlıktan dolayı çzür dilerim
kara el

wbeyler bi ara nette bu algoritma dolaşıyodu ama köntör şirketi bunu duyunca ve doğruluğunu görünce hemen değiştirmiş :( keşke daha önce kullanabilseydik..:(

arkadaslar bu bir suç olabilir ama bunu kanıtlayamazlar bence. çünkü adam aldı kartı yükledi hoppalaa şifre girilmiş. ama adam o kartı kazıdı dimi. :D

bulalım şu olayı artık yaw. telefonum , telefon oldugunu biraz anlasın... ehu :)

arkadaşlar ben bir çözüm biliyorum.hemde 100/100........ama bunu anlatmasına anlatırımda valla billa sonra çok büyük vebale girerim..sadece istediğim bunun bir çözümü var olduğu hemde milyonlarca kontör....amacım kimseye şaka yapmak yada dalga geçmek değil ama maalesef bunun zorda olsa mutlak bir çözümü var..tam olarak zorda değil aslında bunu kendim buldum okadar araştırma da yapmadım biranda oldu birkaçkez denedim öyle yüz yada beşyüz kontör de değil neyse...istediğiniz kadar yorum yapın isterseniz dalga geçin ben bukadar büyük bir suçu üstlenmek istemiyorum..sadece bunun var olduğunu bilmenizi istiyorum..hem öyle yakalanmak diye bişey de yok kalın sağlıcakla.....

Arkadaslar benim bi arkadasim kontur aldi kullanilmis cikti 3 gun kufur etti yani o kufurlerden birine bile maruz kalmak istemezdim yiyceginiz kufurleri ve gercekten durumu zor olan birinin aldigini dusunun bunun icin bence hic girismeyin bence vebali karsiliyamassiniz

bulursun fakat alırlar suclu durumunda kalmadan

kardeslerım aslında iş arkadasımızın dusuncesını asmakla sınırlı kalmıyor.tamm bunun bı algorıtması var fakat bu algorıtma satılan kontorlerde kı rakamların cıkmıs halını ıcerıyor. kısacası on onbes deneme demıyelımde ıstersenız buna yaklasık olarak 18 nokta 3 deneme dıyelım tabı bulunca yuklersınız sorun olmaz ama operator sızı arar ve kontoru gerı alacagını bıldırır. basıma geldı tecrubem var.:D:D:D:D:D

ben birkaç kez denedim ve aldım hiç sorun olmadı 5 dakika bile sürmedi ama inanın çok pişmanım geri verme imkanım olsa hemen geri veririm...birdaha asla denemek istemiyorum ve artık bu konuyu da kapatmak istiyorum..lütfen yararlı olabilecek şeylerle uğraşalım....her geçen günümüz bizim aleyhimize.

her ikinci basamaktan sonra 1,8,1,9 artırılacak çift çıkan sayılarda son hane düşülerek son hanede ise 1 eksiltilerek 5 denemede bir 100 kontor yakalandığını biliyorum

arkadaşlar bence var cünkü ben show tv seyrettim cocuk daha 18-19 yaşlarında ve adam ben bu güne kadar bütün kontorlerimi bedava yukluyorum dedi söyleye bilirim dedi programda hemen turkcell şirketinden aradılar programın kapatılıp cocugun bize gönderilmesini istediler ama .cocuk sadece telefona 5 rakam giriyorum dedi ve programı kapadılar keşke söyleseydi süper olurdu bence var hemde elimizin altında (telefonda) ......
en iyisi Dünyanın en ünü hackırı Kevin Mitnick amcaya başvurmak olacak ...

Yav olsa ve bulunsa da onu bulacak kişinin bir forumda açıklayacağını hiç zannetmiyorumm.....

adamlar nasıl bir sistem kurmuş bilmiyorum ama sen bi numara sallıyorsun şifreyi doğru girdim diye onaylıyorsun fakat burası türkiye ve toplam 3 tane gsm var senin girdiğin numara az önce kullanılmışta olabilir en iyisi hak yememek :eek: ama beleş knt de pek fena olmaz ama böle bişe yaparsan hat senin üstüne olmasın buna dikkat et

arkadaşlar ben bi ara beleşten 5 kontör yüklemiştim ama kodu neye göre yazdıgımı unuttum!!!yazık bize!

sımdı sıstemler yenılendı bence ugrasmayın hıc oncedende ben bedava servıs merkesı bulup mesaj cekıyordum 3 sene once programlarım vardı ama sımdı hepsı kapandı :(

oNceDen T.cell Hattım Vardı Ve yukLediqim kartın numaraLArını hep deqi$tirirdim ve ara sıra tutturuRdum ama ßu sefer de DErdi girdiqiniz knt $ifresi daha once kullanılmı$ die :D:D

sanmıyorum ya olsa bile hack yapmaktan içeri atarlar adamı her btürlü bulnursun :D

bence rakamlar ana bilgisayarda kayıtlı ve sızın gırdıgınız rakamların kopyası merkez bılgısayardada var yanı algorıtma dııl eşleştirme bence..

Geri