Cep Telefonu Haberleri[Tek Başlık]

Arkadaşlar turkcell'den şaşmam! Diğer operatörler istediği kadar kendini yenilesin trcell kadar iyi olmaları için 5-10 yıl geçmesi lazım. Yurt dışı ve yurt içi kullanımında en iyi çeken telefon bence trcell ve müşteri hizmetleri konusunda da trcell açık ara önde. Bunları avea (şirket hattı) kullanarak edindim ve şirketin operatörünüde değiştirdim (hepsi trcell) Sizi bilmem ama ben operatörümden memnunum.

Anketime lütfen katılın
" http://www.hackhell.com/showthread.php?t=65479 "​

Ucuza konuşmak varken neden fazla ödeyelim.Kullanıyodum bi yeri arıyodum 1 dakika gecince bakıyodum kontöre 7-8 kontör uçmuş.avea aldım kurtuldum.Çekmemesi gibi bir sorunda yok.Türkcellde extra bişey göremiyorumda.Heryerde diğerleride çekiyor,müşteri hizmeti iyi olsa ne olmasa ne sonuçta kontörlü kullanıyoruz.

tcell bizi zamanında çok kazıkladı rekabet ortamı yokken. işte şimdi de müşteri onu satar böyle.

Ya Kardeşim Yeter Be Adamlar Resmen Soyuyo( Tuksel) Ben Ne Zamandan Beri Kullandiğimi Bile Hatirlamiyom Ilk Alanlardanim Ama şimdilerde Telsime Geçtim çünki Bu Kadar Kaziğa Dayanamiyom Ama Türkselde Duruyo 2 Ay Sonra Yurt Dişina Cikicam Lazim Olucak Onun Için Kapatmadim Ama Dönüşte Ilk Iş Kapatip Temmeli Telsime Geçicem Ha Bide Kotor Kombara Diye Beş Para Etmez Bi Hizmet çikarmiş şimdilerde Ne O Ya . Len Adam Gibi Beleş Sms. Yada Süre Versene Telsim Avea Gibi, Gidip Bizim Paramizla Bize Alay Ediyo Türkiyenin En Büyük şirketi Ama Halka Inemiyo Bi Türlü Hatt Azenginlere Bile Pahali Geliyodur Batarsa Batsin Bundan Sonra Nasilsa Ybancilara Satildi

richard7221' Alıntı:
Ya Kardeşim Yeter Be Adamlar Resmen Soyuyo( Tuksel) Ben Ne Zamandan Beri Kullandiğimi Bile Hatirlamiyom Ilk Alanlardanim Ama şimdilerde Telsime Geçtim çünki Bu Kadar Kaziğa Dayanamiyom Ama Türkselde Duruyo 2 Ay Sonra Yurt Dişina Cikicam Lazim Olucak Onun Için Kapatmadim Ama Dönüşte Ilk Iş Kapatip Temmeli Telsime Geçicem Ha Bide Kotor Kombara Diye Beş Para Etmez Bi Hizmet çikarmiş şimdilerde Ne O Ya . Len Adam Gibi Beleş Sms. Yada Süre Versene Telsim Avea Gibi, Gidip Bizim Paramizla Bize Alay Ediyo Türkiyenin En Büyük şirketi Ama Halka Inemiyo Bi Türlü Hatt Azenginlere Bile Pahali Geliyodur Batarsa Batsin Bundan Sonra Nasilsa Ybancilara Satildi
daha cok yorum gerekiyo herkes lütfen yazssın belki sesimiz gider adamlara haa teşekkürüde eksik etmeyin lütfen bana :: ))

hiç turkcell hattım olmadı olmazda..
ilk hattım telsim di oda Star gazetesiyle telefon aldım o yüzden.
sonra simlock açtırıp avea aldım, ilk çıktığından beri avea kullanıyorum ilk seneler sorun oluyordu, örneğin Aydın ın birkaç ilçesinde çekmiyordu,tatile gittiğim zamanlar..
ancak şimdi ne sorun kaldı ne başka birşey...
tek numara servisini kullanıyorum deli birşey..
mobil öğrenci beleş mesajlar da iyi
gerçi bu sene biraz sıkıştırılmış tarife yaptılar ama yinede en iyisi bence avea..
tek eksi notum, geçtiğimiz aylarda yaptıkları değişiklik..
eskiden kontor yukledikten sonra 365 gün boyunca hattınız açık kalıyordu..
şimdi değiştirp turkcell gibi 3 ay yaptılar bu kötü..
ancak yinede en ucuza konuştuğumu biliyorum...

Samsung SGH-T719 blackberry

i998_samsungt719.jpg
Samsung, bir ilki yapıyor. Kapaklı ve blackberry klavyeli bir telefonu piyasaya sunuyor. Demek oluyor ki artık kaba görünmeyen cihazlarla da epostalara bakmak mümkün olacak. Tabi ki bu cihazın blackberry gibi geniş bir ekranı ve eposta için kullanışlı bir yapısı olmadığı için Blackberry hayranlarının o kadar da ilgisini çekmeyebilir. Yine de epostanın mobil hayatımıza daha fazla gireceğinin ilk müjdeleri diyebiliriz. Epostaları sürekli almak bir müjde midir tartışılabilir tabi ki.

telsim'ciler müjde..

Telsim GSM operatörü üzerinden Cep007 hizmetimiz basladı. Mesajınızı gönderiyorsunuz karsı taraf okuduktan sonra mesaj otomatik olarak siliniyor. Super bir şey ya.

Denemek için bir arkadasıma mesaj gonderdim, (biraz x li mesajJ) aradı hemen ve bu ne demek dedi , ben mesaj gondermedim istersen bak telefonuna dedim oda baktı ve tabiî ki mesaj yoktuJ))) tabi bizde diger arkadaslarla koptuk…

Kayıt olmak cok kolay cep007 yazıp 7878’e gonderiyorsunuz. Bir defaya mahsus 24 sms kayıt ucreti alınıyor. ondan sonraki her mesaj 2 sms , herkes ogrenmeden mutlaka deneyinJ))

Bu arada bu hizmet simdilik sadece Teslim aboneleri için gecerli.

Sony Ericsson’un yeni ‘akıllısı’

Tam donanımlı e-posta aracı ve cep telefonu olan M600; son derece şık ve ince gövdesinde dokunmatik ekran ve el yazısı tanıma özelliklerini de barındırıyor. M600; push e-posta uygulamaları, uzaktan senkronizasyon olanağı ve genişletilebilir belleğinin yanı sıra sadece 15mm kalınlığında bir 3. nesil cep telefonu.

Sony Ericsson ürün portföyündeki ikinci Symbian OS 9.1 ve UIQ 3.0 uyumlu cep telefonu olan M600, geniş kişiselleştirme özelliklerine ek olarak Sony Ericsson Uygulama Mağazası’ndan arzu edilen uygulamalarını satın alabilme olanağını da sunuyor.

Sony Ericsson Başkan Yardımcısı ve Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkanı Jan Wäreby: “Şu anda yaklaşık 650 milyon e-posta kullanıcısı* bulunuyor ve buna bağlı mobil e-posta talebi de hızla artıyor.” açıklamasını yapıyor ve ekliyor: “Pek çok kişi hali hazırda e-posta göndermeye özel araçları kullanıyor. Ancak çok fazla sayıdaki kişi de cep telefonlarına entegre edilmiş kolay mesajlaşma araçlarını memnuniyetle karşılayacak.” diyor.

M600’le İnternet’te gezerken, aynı anda telefon görüşmesi yapabilmek gibi çoklu işlemler, kullandığı yazılım platformu ve kullanıcı ara yüzü sayesinde gerçeğe dönüşüyor. M600 ayrıca, UMTS sayesinde büyük dosya eki bulunan e-postaları hızlı şekilde görüntülüyor. M600’de ayrıca PowerPoint, Word, Excel editörler ve Adobe PDF viewer yer alıyor.

M600’ün 262 bin renkli 2.6” QVGA ekranında e-postaları okumak ya da yüksek kaliteli video görüntüleri izlemek keyfe dönüşüyor. Ergonomik tasarımı sayesinde M600 tek ya da çift elle rahat bir şekilde kullanılabiliyor. Çift fonksiyonlu tuş takımı bir yandan kolay mesaj girişleri sağlarken, numara girişleri için bir anda geniş bir tuş takımına dönüşüyor.

Operatör özelleştirmesi için gereken push e-mail uygulamaları aşağıdaki kuruluşlarla sağlanıyor:

AlteXia
Ericsson Mobile Office (EMO) (Dene ve Al)
iAnywhere OneBridge
Intellisync
Microsoft Exchange ActiveSync
RIM - BlackBerry Connect
Seven
Visto
Standard Email - IMAP IDLE

Bu şirketler kullanıcının, nerede olursa olsun şirket ya da özel e-posta hasabına istediği anda bağlantı sağlayabilmesi için gerekli e-posta çözümlerini geliştiriyor.

Bağlantı açısından geniş bir çözüm yelpazesi sunan Sony Ericsson, buna paralel olarak mobil güvenlik için de gerekli çalışmaları gerçekleştiriyor. Cep telefonu anti-virus ve firewall yazılımı McAfee ve Pointsec programlarını; dene ve al paketleri olarak telefonla birlikte geliyor. Ayrıca şirket ağlarına güvenli bağlantı için Certicom VPN istemcileri telefonda ücretsiz yer alıyor.

Şaşırtıcı şekilde ince bir cep telefonu olan M600’de; 80MB dahili bellek ve en kompakt cep telefonları için yaratılan 64MB Memory Stick Micro (M2) ultra-küçük harici belleği bulunuyor. M600, Sony Ericsson’un bu tip bellek kartı kullanan ilk telefonu olarak göze çarpıyor.

M600, granit siyah ve kristal beyaz renklerde 2006’nın ikinci çeyreğinde satışa sunulacak. M600’ün bölgesel versiyonları ise şöyle olacak:

M600i
Çift Mod UMTS 2100 MHz, GPRS 900/1800/1900MHz Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik ve Amerika için

M600c
Çift Mod UMTS 2100 MHz, GPRS 900/1800/1900MHz Çin için (Çin’deki satış 3N servislerine bağlıdır.)

M600
4 tuş takımı çeşidiyle satışa sunulacak: QWERTY, QWERTZ, AZERTY ve Rusça

-----------------------------------------

2006 model Plantronics kulaklıklar tanıtıldı

İlk hafif komünikasyon kulaklığını 1962 yılında satışa sunan Plantronics, mobil telefon kulaklıkları, bilgisayar uygulamaları için PC kulaklıkları, ev ve ofis kullanımı için kablolu ve kablosuz kulaklıklar üretiyor. Merkez ofisi California’da bulunan Plantronics’in 19 farklı ülkede satış/pazarlama ofisi bulunuyor.

Plantronics Akdeniz Bölge Müdürü Oscar Pato’nun da hazır bulunduğu toplantıda Plantronics’in var olan ürün yelpazesi ve 2006 yılında satışa sunacağı yeni ürünleri tanıtıldı. Toplantıda en çok dikkat çeken ürün, Türkiye’de Nisan ayında satışa sunulacak olan Plantronics Pulsar 590A Bluetooth kulaklık oldu. Kablosuz olarak dizayn edilmiş ürün bluetooth destekli telefonlarla veya PC,TV,DVD , MP3 çalarlar ile birlikte kullanılabiliyor. Müzik dinlerken veya film izlerken gelen telefon çağrıları da tek tuşla geçiş yapılarak alınabiliyor. Pulsar 590A 12 saate kadar konuşma süresi ve 10 saate kadar dinleme süresine sahip.

2006 yılında Türkiye pazarında çok daha yüksek ciro beklentileri olduğunu açıklayan Oscar Pato giriş seviyesi ürünlerinde muadilleri ile karşılaştırıldığın da daha uygun fiyat ve ekstra özellikler sunan Explorer 320 bluetooth kulaklık ile çok ciddi satış adetlerine ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Kulaklık pazarının tüm dünyada her geçen gün büyüdüğünü ve Plantronics’in genişleyen ürün yelpazesi ile tüm kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap vermeye hazır olduklarını vurguladı.

Kapatilan Cep Telefonlari Açiliyor...

Uygulamadan etkilenen aboneler, ilk önce faturalarıyla birlikte abone merkezlerine başvuracak. Ardından da telefonlar kullanıma açılacak.

Türk Telekominikasyon Kurumu’nun kaçak cep telefonu kullanımını engellemek amacıyla başlattığı Imei numarasını kayıt altına alma uygulamasından, sadece eski model telefonlar değil, hattı açık kullanımda olan 100 bin yeni model telefon da etkilendi. Tüketiciler Birliği ve MOBİSAD’ın bu 100 bin telefonun yeniden açılması için Türk Telekomünikasyon Kurumu’na birlikte yaptığı girişimler, sonucunu verdi.

Kurum, uygulamadan etkilenen 100 bin faturalı telefonu, yeniden kullanıma açma kararı aldı. Uygulamadan etkilenen aboneler, ilk önce kimlik fotokopisi ve fatura ya da onaylı garanti belgesiyle birlikte abone merkezlerine başvuruda bulunacak. Ardından da telefonlar kullanıma açılacak.

haksızlığa uğrayanlar için olumlu bir haber ama kaçak girişlerin açılmasını doğru bulmam!...

çok iyi ya ahahahah eline sağlık denicem hemen

ADSL'ye mobil alternatif

184.jpg

Cep telefonlarında 3'üncü nesil altyapıyla birlikte hızlı internet bağlantısı istediğiniz her yere ulaşacak.

Vodafone, heyecanı artırdı
Erıcsson'un finanstan sorumlu Başkan Yardımcısı Karl Henrik Sundström ABD'li mobil operatör Cingular'a 1.8 MB'lik hızlı internet erişimi sunan HSPA altyapısını ilk kuran şirket olduklarını belirterek, kablolu sistemlerle yarıştıklarını söyledi.

Sundström, 3'ünü nesil uygulamalarla mobil operatörlerin yaklaşık yüzde 25 30 SMS dışı servis gelirlerinde artış olduğunun altını çizerek Türkiye'deki GSM pazarıyla ilgili şunları söyledi: "Türkiye'de etkileyici bir mobil iletişim pazarı büyümeye devam ediyor. Turkcell'in GPRSLAND projesi SMS dışı gelirlerde pek çok ilke imza atmış örnek bir uygulama. Küresel müşterilerimizden biri olan Vodafone'nun da Türkiye'ye yatırım yapması pazarın potansiyeli açısından fikir veriyor.

Abone artışının devam etmesi ve büyük oyuncuları Türkiye'ye çekmesi bize de heyecan veriyor." Sundström hızlı mobil internet konusunda tecrübelerin daha yeni olduğunu söyleyerek, "Şu anda sadece data kartları üzerinden bu hızlara ulaşılıyor. HSPA teknolojisini destekleyen telefonlar henüz hazır değil. Ancak hızlı internet altyapısını kullanacak uygulamalarımız var. Bir müzik dosyası 2G ile 5 dakikada, 3G ile 10-15 saniyede, 3.5 G olarak tanımlanan HSPA teknolojisiyle ise 2 saniyede uygulanabiliyor. Cingular'a kurduğumuz sistem 2005 aralık ayında hizmet vermeye başladı. Henüz ciddi karşılaştırma yapacağımız veriler elimizde yok" dedi.

ADSL'YE MOBİL ALTERNATİF
Cep telefonlarında 3'üncü nesil altyapıyla birlikte hızlı internet bağlantısı istediğiniz her yere ulaşacak. Mobil internet sağlıktan inşaata, lojistikten perakende sektörüne kadar her alanda yenilikler getirecek. ADSL bağlantısında internet erişim hızı telefon santraline uzaklık arttıkça düştüğü için alternatif bağlantılar daha cazip olabiliyor.

:hhman:

hiç güleceğim yoktu sen beni güldürdün allah da seni güldürsün

Motorola dan Yeni Sistemler >>>Motorola SLVR L7&Motorola SLVR L6

Motorola SLVR L6

Motorola L6, günümüz telefonlarına göre oldukça düşük çözünürlükte kalan dijital kamerası ile kullanıcılara video kaydı imkanı da sunmakta. Kameralı her telefonda standart olan MMS alma gönderme gibi özelliklerinde bulunduğu telefon, KDV dahil 340YTL ile 380YTL arasında fiyat etiketleri ile ülkemizde temin edilebilir durumda. Üst düzey telefon sahiplerinin ilgisini çekecek bir ürün olmayan L6, alt model telefonları bulunan kullanıcılar için orta seviyeye geçişte tasarımı ile güzel bir seçenek olabilir. Fakat tasarımdan önce özellikleri ön planda tutuyorsanız Motorola L6, teknik özellikler bakımından günümüzde kullanıcıların tercih ettikleri telefonlarının sunduğu özelliklerin oldukça gerisinde kalıyor ve aynı fiyat aralığında gelişmiş işletim sistemi bulunan telefonlar dahi bulmak mümkün..

i23758_slvrl6.jpg

Geri