Cep Telefonu Haberleri[Tek Başlık]

teşekkürler benimde yeni elime geçti 2 gündür kurcalıyorum daha tam çözemedim teli ama çok iyi bi telefon

Samsung L770 3G

12349.jpg

Samsung yeni 3G destekli yatay modeli olan L770′i duyurdu. Samsung L770′de tri-band GSM, 3G UMTS ve HSDPA network desteği bulunuyor.

Samsung L770′de 2.1-inç QVGA LCD ekran, 4x dijital zoomlu 2 Megapixel kamera, video görüşmeleri için ön kamera, video ve müzik oynatıcısı, Bluetooth, doküman görüntüleyici bulunuyor.

Ayrıca MPEG4 ve 3GP videolarını kayıt, popüler ses formatları destekleri arasında, MP3 / AMR / I-Melody / SMAF / XMF / MIDI / SP MIDI / AAC / AAC+ / Enhaced AAC+ / WMA ve 30MB memory ve microSD kart özellikleri bulunuyor.

google android

Google'ın mobil cihazlar için geliştirdiği, daha doğru bir ifadeyle gelişmesine ön ayak olarak kurduğu Open Handset Alliance'in ilk ürünü Android nihayet vitrine çıktı.

1308_android_275.jpg

İngiltere merkezli ARM'nin standında sergilenecek olan Android'in ilk prototipinin, önümüzdeki hafta Barcelona'daki Mobile World etkinliği sonrasında da uzun süre konuşulması bekleniyordu.

android-801-yi4.jpg

T-Mobile ve Tayvan merkezli High Tech Computer 2008 içerisinde Andorid tabanlı ürünü duyuracaklarını önceden açıklamışlardı. Bu projede aktif çalışan diğer firmalar ise China Mobile, NTT DoCoMo, KDDI ve Telefonica olarak sıralanıyor.

android-801-yi3.jpg

Mobil Dünya kongresinde Marvell firması iki adet Android örneği sergiledi. Telefonun yanında bulunan kablolar ise işlemciye bağlanıyor ve Marvell yetkilileri fotoğraf çekilmesine izin vermiyorlar.

marvell-android-01.jpg

Qualcomm firması tarafından tanıtılan bu iki Android örneği, firmanın 7201 işlemcilerini kullanıyor.

qualcomm-android.jpg

NEC tarafından gösterilen 4 farklı mobil prototip Medity2 multimedya işlemcisini kullanıyor. Burada gösterilen ürün Linux üzerinde Android çalıştırıyor. Medity2 işlemcisi özellikle multimedya alanında yüksek performans sunan bir işlemci ve HSDPA verilerini 3.6 Mbps’e kadar çıkartabiliyor.
nec-android.jpg

iki Yüzlü Telefon

Telefonun her iki tarafı da kullanılabiliyor. Fiyatı ise çok yüksek değil...

2qbw1a8.jpg

Temmuzdan bu yana Türkiye'de satışta olan RED-DOT tasarım ödülü sahibi iki yüzlü cep telefonları, her iki tarafının da kullanılması ile dikkat çekiyor. Ürünün perakende satış fiyatı 499 YTL.

WND'nin Türkiye distribütörü Farklı Faal Grup tarafından ithal edilen Wind Duo 2100 model cep telefonu aynı zamanda çift hatta ve çift klavyeye sahip.

Zaman'ın haberine göre, telefon bir yüzü ile konuşurken, diğer yüzünü çevirip gelen çağrıya cevap verme imkânı tanıyor.

Çift yüzlü olmasının yanında 2 hattı aynı anda kullanma imkânı tanıyan telefonda 2 megapiksel çözünürlüğe sahip kamera bulunuyor.

Ürün MPEG4 ve H.263 video kaydına da imkân tanıyor. e-mail, POP, IMAP, WAP gibi özelliklere de sahip olan telefon 95 gram ağırlığında.

Yıl sonuna kadar Wind Duo'nun 2200 ve 2300 modelleri de tüketici ile buluşacak.

Tek Yüz Yetiyoda Artıyo ßile Thanks ;D​

En İyi Cep Telefonları Seçildi

EISA tarafından yapılan değerlendirme ile yılın en iyi cepleri ödüllendirildi. İşte en iyiler..​

Daha dünya genelinde yaygınlaşma fırsatı bulamayan başta Sony Ericsson W980 olmak üzere Samsung G810 ve HTC Touch Diamond model cep telefonları, en iyi mobil telefon kategorisinde European Imaging and Sound Association (EISA) tarafından ödüle layık görüldü.

2008/2009 yılı için verilen ödüllerin verilme nedeni ise kuruluşça şöyle açıklandı:

- Müzik telefonu alanında Sony Ericsson W980,
- Akıllı telefon alanında HTC Touch Diamond,
- Ve fotoğraf telefonu baz alındığındaysa Samsung G810, kategorilerinin birincisi oldular.

Temmuz ayından bu yana Avrupa pazarında olan Sony Ericsson W980, İsveç-Japon ortaklığı tarafından dağıtılan en iyi Walkman telefonu olarak öne çıkıyor.

EISA'dan yapılan açıklamada 8GB dahili hafızası bulunan ve 3.2 megapiksel kameraya sahip olan Sony Ericsson W980'in FM Radyo, Bluetooth ve 2.2 inç'lik ekranıyla bu ödüle layık görüldü.

Sony Ericsson W980

Samsung G810

HTC Touch Diamond

KaynaK

samsung ' un hiçbir modelini sevmem .. çok yawaş telefon ..

nokia forever ..

Tşk. qüseL teLLermiş

Mükemmel telefonlar Kullanmak isterdim..

son zamnlarda Nokia 5610 XpressMusic’i toplatmaya başladılar.sebebi ise şu:hepsinde olmasada çoğu telefonda fabrika hatası varmış elinde stoğu olanlar şu aralar satmaya çalışıyo.bu yüzden hepsinde olmasada çoğunda fabrika hatası varmış.ben alcaktım Turkcell den sonra bu açıklamayı yaptılar ellerinde kalmamış çünkü hepsini toplamışlar!o yüzden bende 6500 Slide aldım o da çok güzel bi telefon tavsiye ederim 3.2 MP kamerası var flaşı var! daha iyi bence!:Dkolay gelsin!

Geri