Cep telefonu bölümü hakkında

alfoalfonzo

New member
Reaction score
0
geLişen teknolojinin yanında cep telefonları artık heryerde bizim formumuzda ise tek bir başlık altında tüm veriler toplanıyor. bence cep telefonu bölümünün biraz konulara ayrılması lazım ör: s40 - s60 - s80 Telefonların prog. bir yerde java uygulamarı ayrı bir başlıkta tema - melodi - pic. başka bir başlıkta toplansa herkes istedigi şeylere daha rahat ulaşabilir. ayrıca ilerde UFS - J.a.f - griffin - phoneix - twister gibi box lar bunların flash dosyalarının , prog. toplandıgı bir bölüm açılması bence cok ii olur çünkü cep telefonu kullanımı ve tamiri artık heryerde oldugundan biz bu saydıgım konuların geRisinde kalmayalım ilginize sunarım düşüncem bu !!

aslında pek ilgilenen yok orasıyla daha doğrusu bn az giriyorum çünkü aradığımı bulamıyorum olsada olur olmasada olur bnm görüşüm bu

Anti' Alıntı:
aslında pek ilgilenen yok orasıyla daha doğrusu bn az giriyorum çünkü aradığımı bulamıyorum olsada olur olmasada olur bnm görüşüm bu

Ben ilgileniyorum dostum ve üye çekmek için elimden geleni yapıyorum bunu reactor de biliyo.

arkadaşın görüşüne gelince olabilir aslında ama forumun arama özelliğini kullanarak da ulaşılabilir bu tür bilgilere çünkü cep tel bölümünde herşey mevcut.
ve ben elimden geldiğince önemli konuları sabitliyorum.

arkadaşım dediğin bölüme i yığılma olsa rağbet olsa olur

önemli olan önce bölümü hit yapmak zaten gerisi gelir

w133' Alıntı:
Ben ilgileniyorum dostum ve üye çekmek için elimden geleni yapıyorum bunu reactor de biliyo.

arkadaşın görüşüne gelince olabilir aslında ama forumun arama özelliğini kullanarak da ulaşılabilir bu tür bilgilere çünkü cep tel bölümünde herşey mevcut.
ve ben elimden geldiğince önemli konuları sabitliyorum.

olabilir dostum kim bilio kim bilmio bni ilgilendirmez fazla hit yok onu sölemek istedim sadece kndi görüşümdü senin emeğine saygısızlık etmek istemem inan

Anti' Alıntı:
olabilir dostum kim bilio kim bilmio bni ilgilendirmez fazla hit yok onu sölemek istedim sadece kndi görüşümdü senin emeğine saygısızlık etmek istemem inan
anladım dostum.
icon12.gif

bir N6630 Kullanıcısı olarak arkadaşa katılıyorum.Aradığım şeyleri başka yerlerde değil,bizim forumumuzda bulmak istiyorum,ama karmakarışık.Mesela telefonuma doğru dürüst oyun yükleyemedim çünkü bunda çalışırmı denenmişmi yada oyunun açıklaması ne veya avi formatlı videolar arıyorum olanlar heryerde olanlar zaten.Bu bölümü biraz canlandırıp toparlayalım.

Geri