Cennet ve Cehennemi nasıl bulursun?

Soruda EksikLik Var. Burda YazıLana Göre Hiç Bir Şart KoşuLmamış. O Zaman Ben de Cennet Nerde Diye Sorarım. Aha Şurda Diye GösterirLer. Hadi EyvaLLah Hacım SağoL Derim YoLuma Giderim. :)

Eğer Soru, Cehennemdekinin YaLan, Cennettekinin Doğru SöyLediği ŞekLindeyse İkisine de " Diğerine Cehennemi Sorsam Nereyi Gösterir?" Diye Sorarım. İkisinin Gösterdiği Yer de Cennet OLacaktır.

walla ben direk cehennemin yolunu sorarım hangisidiye oan da giderim

Kafandan mı Uyduruyorsun bu soruları. hiç açıklama-koşul yok. böyle soru mu olur. bari soracaksın düzgün mantık sorulartı sor.

Şimdi Known olsa "Soruda yanlışlık var kapalı" der, kilidi vurudu konuya:D

Kafandan mı Uyduruyorsun bu soruları. hiç açıklama-koşul yok. böyle soru mu olur. bari soracaksın düzgün mantık sorulartı sor.

soruları kendim yazmıyorum...
bi çok siteden ve bi çok soru arasından seçip burda paylaşıyorum...
illa bi cevap yazmak zorunda değilsin soruyu beğenmediysen daha güzelini sen bulur paylaşırsın bizde onu cevaplarız...:vur

sorudaki eksiklik düzeltildi gözümden kaçmış... yazdıktan snra okumamıştım soruyu... herkesten özür dilerim...

Usta sorun eksik doğrusu şu: Cennet ve cehennemi nasıl bulursun ? cennet ve cehenneme giden iki yol var ve bu yolların her bir başında duran birer kardeş var. "Bu kardeşlerden biri doğru biride yalan söylüyor ve tekbir soru sorma hakkın var." onlara öyle bir soru saracaksın ki cenneti ögreneceksin !

kim yalan söylemiş ........... diye başlarım

Ben farklı Cevap Vermek İstiyorum.Affedin "Cennete Gitmek Zordur,Cehenneme Gitmek Kolay"Hayatta iki Yol Var Biri Cennete Digeri Cehenneme Götürür Cennetinki Düz Cehenneminki Ucurum Yol Sormaya gerek yok aslında hayat bir yol

direk yolu soramazsınız çünkü hangisi doğruyu hangisi yalanı söylediğini bilemezsin. Sağa göstereni doğrucu dersen sağa sola diye düşünürsen sola gidersin. %50 bulma şansı. Başka bişey düşünün

ikisine de sağınız nerde diye sorarım biri solunu gösterecektir. Böylece doğru söyleyeni bulur ve yolu sorduğumda onun gösterdiği yola giderim. Bu tip bir soruyla yalancıyı bulmak çok kolay

Geri