Cenazedekiler Şovmen

ogamemanya' Alıntı:
fethullah gülen kim ya?

hiç kimsenin yapamadığını, bırak yapmayı cesaret edemediğini , senin gibi onu aşağılamaya çalışanlara rağmen başarmış değerli bir şahsiyet.
Ülkeye çivi çakmamış insanlar Türk ismini bütün dünyaya gururla duyuran bir insana zerre kadar laf etme hakkına sahip değildir.
Esas siz onun gibi birini gösterin bizde önünde eğilip önümüzü ilikleyelim.

Bende o insanların arasına girdim yemeklerini yedim evlerinde kaldım ama sonra ayrıldım ayrılmamın tek sebebi ise sigara içmeme karışmalari olmuştu

onlarla beraber oldugum süre içerisinde en ufak bi kötülüklerini görmedim sigara yüzünden tartışdım ki onlarda benim iyiligimi istedikleri için söylüyorlardi o kadar fazla da kızmadılar ama ben abarttım

O insanlar bi kere bana kötü birşey yapmam için telkinde bulunmadılar,bir kere olsun bana propaganda yapmadılar yardıma ihtiyacım oldugunda yardım ettiler ve istedikleri tek şey bizim kötü işlere karışmamamız ve agzımızdan cıkacak Allah razı olsun kelimesi idi

mercanlı' Alıntı:
yaw arkadaşlar zor tuttum kendimi yorum yapmamak için ama neyse bir kaç cümle yazalım

bakın arkadaşalar öncelikle hoca efendinin kim oldugunu bilmediginiz aciz cümlelerinizden belli oluyor. söz eetiginiz kişi mükemmel bir hizmetin başlamasında öncülük yapmış bir insandır. bügün siz dünyada üç beş ülke bilirken. o insan ve o insana inanmış kişiler dünyanın her yerinde aklınıza gelebilecek her yerde türk bayragını dalgalandırıyorlar. nasıl bir şekilde bu işlerin yürüdügünü bilseniz oturup aglar ulan bizde ülkemiz için bir şey mi yapıyoruz dersiniz.

yapmayın arkadaşlar allah aşkına yakışmıyor. ki bu insan sürgün yaşamaktatır. bugun vesile oldugu nice kurumlarda pırlanta gibi yetişen türk cocukları inanın ilerde gurur duyacagınız insanlar olacaklar.

neden kıskanılıyor anlamıyorum

arkadaşım fethullah gülenin kim olduğunu herkes bilir biz elhamdurullah müslümanız ve allaha inanırız böyle insanlara kimsenin ihtiyacı yok pırlanta gibi çocuklar yetişiyo diyosun bizim yan komşumuz onların oğulu benim iyi bi arkadaşımdı fethullah gülenin kırıkkaledeki kolejine gönderildi işte daha 1 hafta oldu geldi çok değişmiş sence bu mu pırlantalık insanların beynini yıkamak sitesine Atamın resimini koyup Atamı sevmeyen bir adam ve arkadaşım emre Atatürk'ü sevmiyo açık açık söyledi bende lafı koydum sen şimdi burda yaşıyosan nefes alabiliyosan başta yüce yarabbim ve atatürkümüzün kazandığı savaşlarla duruyosun diyince dahada görüşmüyoruz Türkiye işte bu yüzden bir yere gidemiyo ve Atam o kadar rahatsızki mezarında hissediyorum benim emanet ettiğim gençlik bu mu diyordur Yazıklar Olsun!

arkadaşlar gerçekten sehit kanları ile siyaset yapmak çok iğrenç bir olay kimseye yakışmaz!!!!

react0r' Alıntı:
hiç kimsenin yapamadığını, bırak yapmayı cesaret edemediğini , senin gibi onu aşağılamaya çalışanlara rağmen başarmış değerli bir şahsiyet.
Ülkeye çivi çakmamış insanlar Türk ismini bütün dünyaya gururla duyuran bir insana zerre kadar laf etme hakkına sahip değildir.

Türkiye Cumhuriyetinin kanunundan, mahkemesinden, savcısından , hakiminden kaçan kimsenin önünde önümü iliklemem.
Once kendisi gelsin, İstanbul Adliyesi hakimlerinin önünde önünü iliklesin

WiLdBoY' Alıntı:
aleyhinde konuşan arkadaşlar

yüzme bilmeden denize giriyorsunuz bilmem farkında mısınız?

haberlerden, youtube'dan derlemelerle yorumu yapılabilecek bir konu değil bu

konuşmakta tabiki özgürsünüz ama bilginiz dahilinde olsun bu konuşmanız

Şimdiya kadar neler yaptıgımı veya nerelerde yetiştiğimi bilmeden bu şekilde yorum yapman yanlış.Önce beni tanıman gerekiyor ve bilmediğim konu hakkında yorum yapmam ki istersen sana Türkiye'deki bütün cemeatlerin genel profilini çizerim :) Ö yüzden bazı şeyleri çok iyi biliyorum.Neden çivi çaktıklarınıda biliyorum :biggrin

react0r' Alıntı:

Camur atip iz birakmak isteyenlere, video derleyip birisini nalatmaya calisanlara,
savundugu kisilere bakmayip da kim kimmis gibi kustahca konusanlara cevap olsun.

Ayrica, Fethullah Gulen tum davalardan beraat etmistir. Birseyler ogrenilcekse,
tam ogrenin.

reactor olayi ozetlemis kimsenin konuyu uzatmasina gerek yok.

bondcemil' Alıntı:
not: fetullah gulenın sağkolu bile gerçekleri anlayıp onun yanından ayrıldı ve cok sey anlattı.Biraz gündemi takip edersen kim oldugunu ogrenirsin.ayrıca sürgünde demişsin ama akp nin ilk icraatlarından biride yasayı değiştirip hocanın cezasını kaldırmasıdır.

geri gelmemesinin tek sebebi ortalık karışmaması idi belki bilmessiniz, söylemiş olalım hocamızın yerinden kalkıp türkye gelecek hali bilene yok hastılık lar basından gitmiyor allaım başımızdan eksik etmesin.

hani bazı salaklar var ya kültürümüze irtica diyen, hani bazı salaklar var ya en mükemmel medeniyete irtica diyen......

neyse arkadaşlar niyetim sizi kırmak size taş atmak sizi kızdırmak ddeyil inan sizi gercekleri görmeye davet etmek. biraz tarafsız bakın biraz okuyun allah aşkına ya

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
mercanlı keşke tutsaydın kendinide saçmalamasaydın.
hoca efendi nediryaa. ben tek efendi tanırım oda Hz. Peygamberdir.
bi insan bu kadar yüceltilemez yani. Benimde topladığım o kadar param
olsa bende her yerde dalgalandırırım türkiye bayrağını. Sürgün yaşıyomuş
ne yapmışda sürülmüş bu ülkeden. Yeri gelince konuşursunuz işte hukuk
işte yargı diye. Alın size hukuk alın yargı. Atmışlar ülkeden o adamı sokmuyolar
SUÇLU işte!!!
suçu neymiş bi söylede bizde bilelim.merak ettim şimdi?

SickDreTh' Alıntı:
hay allah mustakını versın mercan:D:Do hoca efendıyse bende mhp nın genel baskanıyım:D:D
ya bırak senınde beynın yıkanmıs bu adam soysuzun onde gıdenı devletı ele gecırmeye calısan bolucu mundarların en onde gıdenı...
nası bu adama hoca efendı ımam efendı falan fılan dıosunuz anlamıyorum gercekten..
Allah sıze beyın vermıs calıstırın kullanın dıe sızde yıkanması ıcın cıgerı 5 para etmez adamlara aklınızı verıosunuz..
FetoŞŞ tan ne belklıon turkıyeye gıremeyen bı adamın kıme ne yararı olabılır..
o yaptırdıgı okullara aldanmayın ordada kucuk beyınlerı yıkıor..
Allahın belası adam:Sopa:Sopa

gerceklerı gorun beynı yıkanmıs fetoscular...

arkadasım ne dediginin farkındamısın! belliki degilsin beyin yıkamanın ne demek oldugunu şimdi anladım.

belliki ummalı bir çalışma yapmışsın. ne kadar zaman verdin bu videoları bir araya getirmek için allah bilir. keşke birazda tanımak için çaba harçasaydın. inan şu an cok sinirliyim. söyledigin kelimelere degil sinirim. belliki cocuk degilsin, biraz anlamaya çalışsan, biraz tarafsız olsan olay biecek. sana tek tavsiyem kitap oku.

qpower' Alıntı:
suçu neymiş bi söylede bizde bilelim.merak ettim şimdi?

sucu ne biliyormusun arkadaşım

suçu allaha inanmak suçu bayragı sevmek suçu vatanı sevmek sucu cahil insanlara dogru yolu göstermek sucu insanları sevmek

sucu dogru yolda ilerlemek

varsın suçlu görülsün varsın arkasından konuşulsun varsın irticacı denilsin

SickDreTh görüşlerinin karşısında olduğun birini destekleyenlere beyinsiz dediğin için, yine görüşlerinin karşısında olduğun kişiye hakaretler hatta ağza alınmayacak kelimeler sarf ettiğin için, ayrıca bütün bu vurdumduymazlığı yaparken kendi bildiklerinden en küçük bir şey paylaşmayarak ( yani konuyla ilgili bilgilerin olmadığı için paylaşamamak ), forum huzurunu bozduğun için 5 gün cezalısın. Sen yöneticiliğe adaysan önce düşünerek yazmayı öğrenmelisin, yoksa istersen yüzlerce konu aç, her şeyden önce gelen şey insanlıktır , sen insanları görüşleri nedeniyle yakışıksız sıfatlandırmayı bırak ta biraz hoşgörü göstermeyi öğrenmeye çalış belki o zaman ben ve benim gibi düşünenler, bu işlerin çocukça yorumlarla yürütülemeyeceği fikirinden vazgeçer.

Geri