Cemaatin sansürcüsü Zaman

atatürk düşmanlığının en büyük nedeni osmanlıca yı kaldırıp yeni türkçe yi resmi dil olarak kabul etmesidir. fakat buğün aynı grup fettullah efendi dünyaya türkçe yayıyor diye göbek atıyorlar. sizcede arada çelişki yokmu, sizi gidi takiyeciler sizi atatürk yapınca hem de kendi ülkesinde kızarsınız fettullah efendi ismini bile duymadığımız bir ülkede türkçe yayıyor diye şakşakçılık yaparsınız. amma riyakar bir toplum olduk çıktık.

atatürk düşmanlığının en büyük nedeni osmanlıca yı kaldırıp yeni türkçe yi resmi dil olarak kabul etmesidir. fakat buğün aynı grup fettullah efendi dünyaya türkçe yayıyor diye göbek atıyorlar. sizcede arada çelişki yokmu, sizi gidi takiyeciler sizi atatürk yapınca hem de kendi ülkesinde kızarsınız fettullah efendi ismini bile duymadığımız bir ülkede türkçe yayıyor diye şakşakçılık yaparsınız. amma riyakar bir toplum olduk çıktık.

bumudur olay :blink: gurur duymuyormusun yapılanlardan ? maksat üzüm yemek değil bağcı mı?:sneaky2:

Atatürk düşmanlığını nerden çıkardın , Atatürk düşmanlığının dil değişiminden kaynaklandığını nerden çıkardın , yahu ne sallıyorsunuz , adamı sürgün ettiler Türkiye ye gelemiyor anında cezaevine atıp Said Nursi gibi zehirleyecekler adam buna rağmen çalışıyor Türk dili için ...

Rüyamda Fethullah Gülen i görmüştüm cemaatle filan bir ilişkim yoktu hala da yok yemin olsun
Bana bir kitabı okumamı tavsiye etti ve aynı kitabı annem ve babama da okutmamı tavsiye etti , aldım okudum Peygamber Efendimizi anlatan bir kitaptı bizzat F.G in eseri o zaman dedim ki bu adam hakkında söylenen hersey iftira anlayana...

Gazete konusuna gelince , gereksiz ya da aşağılayıcı şeyleri neden yazsın
hiç unutmam genel seçimlerde kanal D Konya ve Kayseri yi göstermemişti o zaman nerdeydiniz
üfürükçüler...

Atatürk düşmanlığını nerden çıkardın , Atatürk düşmanlığının dil değişiminden kaynaklandığını nerden çıkardın , yahu ne sallıyorsunuz , adamı sürgün ettiler Türkiye ye gelemiyor anında cezaevine atıp Said Nursi gibi zehirleyecekler adam buna rağmen çalışıyor Türk dili için ...

Rüyamda Fethullah Gülen i görmüştüm cemaatle filan bir ilişkim yoktu hala da yok yemin olsun
Bana bir kitabı okumamı tavsiye etti ve aynı kitabı annem ve babama da okutmamı tavsiye etti , aldım okudum Peygamber Efendimizi anlatan bir kitaptı bizzat F.G in eseri o zaman dedim ki bu adam hakkında söylenen hersey iftira anlayana...

Gazete konusuna gelince , gereksiz ya da aşağılayıcı şeyleri neden yazsın
hiç unutmam genel seçimlerde kanal D Konya ve Kayseri yi göstermemişti o zaman nerdeydiniz
üfürükçüler...

fetullah gülen sürgün falan eidlmedi. hakkında bi tane dava vardı ondan da ceza almadı.

ama ne hikmetse türkiyeye gelmiyor. türkçeyi yayıyor ama türkiyeye gelmiyor. biraz garip değil mi?

zaman gazetesi iste ne olacak nurculugui yaymaya calisiyor arka plandan yavas yavas bizde inandik zaman gazetesine zaten bunlar simdiki hükümetinde gazetesidir normal

kardeş bunda kötü olan ne var anlamadım küfür etmek tükürmek kötü söz söylemek tabiyki güzel şeyler değil ne yapmasını beklersin yorumları yapan zaten fıransız neden bir türk okulu açıldığı için gurur duymuyorsun da fıransızın eleştirisimesini savunuyorsunuz

gülen cemaati derhal terörist örgüt ilan edilmelidir,lider kadrosu temizlenmeli yurt içi ve yurt dışı unsurları zaptı rapt altına alınmalıdır...işte islam dinine yapılacak en büyük hizmetlerden biriside budur

sen aklını kaçırmışsın. islam dinini bilmediğin belli. senin hiç mi kafan almıyo. yobazlık bu işte. sen türk düşmanısın anlaşılan.

ben pariste yasayan biriyim gazete sansur uyguladigina takilastaga paris gibi biryerde okul nasil acildigini bilen varmi okulu acmak okadar zorki en ufak bir eksiklikte acilamaz
okulun nasil oldugunu bilen varmi goren birisi olarak enson tekniklerle labartuvariyla spor alaniyla v.s mukemmel yapisiyla muhtesem bir okul turk okulu oldugu icin gurur lanacagimiza vay gasteyi iyi tercume yapmamis okulla ilgili sorulari olan varsa seve seve cevaplarim resimlerini isterseniz ceker yayinlarim ve hatta parise gelirseniz misafir eder gezmenizde yardimci olurum yalniz yorum yaparken cahilce degilde bilicli yorum yapalim tesekurler

ben pariste yasayan biriyim gazete sansur uyguladigina takilastaga paris gibi biryerde okul nasil acildigini bilen varmi okulu acmak okadar zorki en ufak bir eksiklikte acilamaz
okulun nasil oldugunu bilen varmi goren birisi olarak enson tekniklerle labartuvariyla spor alaniyla v.s mukemmel yapisiyla muhtesem bir okul turk okulu oldugu icin gurur lanacagimiza vay gasteyi iyi tercume yapmamis okulla ilgili sorulari olan varsa seve seve cevaplarim resimlerini isterseniz ceker yayinlarim ve hatta parise gelirseniz misafir eder gezmenizde yardimci olurum yalniz yorum yaparken cahilce degilde bilicli yorum yapalim tesekurler

Oradan buralar çok mu demokrat görünüyor sana?

Zaman zamandır. al kusursuz bir gazete okumak istersen. dolu bir gazete. aferin çıkaranlara.

kartel medyası gene çamura başladı... bunların bir ALLAH dediğine inan... gerisi hep yalan... yine buradan AKp taşlanıyor... yiyici takımı artık yiyemiyorsunuz biliyoruz... boşuna boşuna havlayıp durmayın...

Cemaat evlerinden birinde arkadaşım vardı , bizim eve fazladan zaman geliyor 4 kişi 4 ümüz de abone olduk ben senin adresini verdim size gelecek dedi
Zaman a karşı olumlu ya da olumsuz bakış açım yoktu fakat gazeteyi okudukça siyasi olarak değerlendirmiyorum tam bir gazete , yani sayfa doldurmak için manken kullanmıyorlar , hormonları tükenmiş bir adamın yalanlarını yazmıyorlar , siyasi olarak AKP yanlısı yazıyorlar evet ama diğer gazeteler de aleyhinde yazıyorlar onlar da yazsın gerekli ama edeplice yazsınlar...

ne dersek diyelim artik TC yi bu8nlar elöe gecirdi adamlar istediklerine en sonunda kavusacaklar gibi görünüyorlar
erdoganda arada kukla kaldi yönetiliyorlar haberleri yok ama onlarda nur cemaatindenlerki zaten kurucusuda belli
Saiidi nursi öteki adiyla siirtten saidi kürdi olay bu

ne dersek diyelim artik TC yi bu8nlar elöe gecirdi adamlar istediklerine en sonunda kavusacaklar gibi görünüyorlar
erdoganda arada kukla kaldi yönetiliyorlar haberleri yok ama onlarda nur cemaatindenlerki zaten kurucusuda belli
Saiidi nursi öteki adiyla siirtten saidi kürdi olay bu

soylediklerinden ben birsey anlamadim merak ettigin kendi soyledigini kendin anliyormuyun sen tayipten bahsediyorsun kukla diyorsun ikisini bir araya getire biliyorsun dahada yazdiklarindan birsey anladiysan helal olsun sana

---------------
*ragip efendi yememiş içmemiş frenklerin bizim hakkında olumsuz neler yazdığını eleştrisel olarak araştırmış.
herhalde frenkler hakkımızda güzel şeyler düşünecek değiller. baksanıza abye girmemizde bile yunanlıdan çok onlar engel çıkarıyor.ragip efendiye noluyorki.anlaşılan frenklerin başına geleceklerden kaygıya düşüyor.
*okulun mali kaynağı hiç te sır değildir.kaynak yiğit anadolu esnafıdır.bunu bilmeyen mi var.
*sigara içmenin yere tükürmenin vs cezalandırılmadığı modern toplummu var ankarada izmirde yere bi tükür bakalım nasıl ceza yiyiorsun belediyeden önce toplum ceza veriyor.zaten bizde kapalı alanda sigara içen 60 küsür ödemiyormu
*fransada baskın olan din zaten katoliklik değilmidir.ha son zamanlarda ateistler daha da çoğaldı yani omlarla veya koministlerden mi seçecek
*cemaat mensupları niye polisin brokrasininiçine sızsınki.herbiri zaten özbeöz Türk evladı anadolu çocuğu.olsa olsa zamanında avrupalıların açtığı okullarda okuyupta brokrasiyi ele geçiren efendilerden geri alıyorlar.daha doğal ne olabilir
*fransa bu okullardan önce kendi halkına ve sömürgelerine dikkat etsin.onlardan korksun!
fransada yapılan doğumların yarısı kuzey afrikalı vatandaşları tarafından yapılıyor.fazla değil yaklaşık bi 10-15 yıl sonra fransa zaten bir islam cumhuriyeti olacak.sıkıyorsa buna bi çözüm bulsunlar.
yani alkışlamaları gereken bir organizasyonu eleştiriyorlar.100 yıl önce kendilerinin bize okullarla yaptıklarını biz aynı şekilde insanlık götürmek için yapıyoruz

10 numara yazı

Yüreğine sağlık

Ne islamiyetı kardesım :D sızın gıbılerını keklıyo adamın arkasında amerıca var boylelıkle ıslamı kullanarak turkıyeyıbatırmaya calısıyor sız hala ıslam dıyıp duruyosunuz Kuran na karsı bısey yok ama boylelıkl ıslam dıye dıye turkıyeyı karıstırıyor adam hepsı yalancı seyler adam ıslamı elınde tutarak mılletı bırbırıne dusurmeye calısıyor

yazdığın yazıda gerçekler yok, sadece hissi yazmışsın.
öğretmenimiz; "Bir ülkenin dili eğitimde önemini kaybetmişse, ülke de kaybolmuştur" demişti. kardeşim ülkemizde en iyi eğitim veren okullar ingilizce eğitim veren okullar, oysa beğenmediğin insanlar dünyanın 30 ülkesinde okul açıp senin dilini yaymaya çalışıyor.

arkasında amerka değilya nere olursa olsun, benliğini kaybetmedikten sonra.

islamiyeti kullanmayıpta kapı kapı incilmi dağıtsın yada 30 kupona incilmi dağıtsın.

"Türkiyeyi batırmaya çalışıyor" somut bir örnek ver.
türkiyeyi karıştırmıyor aksine insanlara birlik ve beraberlik, kardeşlik aşılıyor.

Müsterih ol Kimse birbirine düşmüyor.

Suçlarken örnek vererek suçlarsan, bizlerde öğreniriz.

zaman baskıyı yaptırmadı dağıtımı başkasına verdi eee bu karalamaları haketti canım :p

Bu feto dediğiniz Ulemalardan değilmi,günaha girersiniz,bre melunlar ağzınıza almayın.Hayırlı bir vatandaş olsa kaçmazdı,cezası varsa çekerdi,yurt dışında okul açıyor,memleketimin okulsuz veya okulu virane bölgeleri yokmu,gelsin kırmızı halı ile karşılayalım,buralşarda açsın mekteplerini!

Geri