bu son iki mesajı görünce bile insan işte bu yüzden fenerliyim diyo:) geçmiş olsun ipram:)
D DisMacunu New member Katılım 9 Eyl 2007 Mesajlar 37 Reaction score 0 Puanları 0 31 May 2008 #21 bu son iki mesajı görünce bile insan işte bu yüzden fenerliyim diyo geçmiş olsun ipram
SaMoo_55 DeadLythief Katılım 13 Eyl 2007 Mesajlar 2,164 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Üniversite & Yurt İşleri... 31 May 2008 #22 DisMacunu' Alıntı: bu son iki mesajı görünce bile insan işte bu yüzden fenerliyim diyo geçmiş olsun ipram Genişletmek için tıkla ... Hakeden cezasını bulur kardeş Ben ona kaç kez pm attım uyardım dinlemedi,kendi bilir valla:victory
DisMacunu' Alıntı: bu son iki mesajı görünce bile insan işte bu yüzden fenerliyim diyo geçmiş olsun ipram Genişletmek için tıkla ... Hakeden cezasını bulur kardeş Ben ona kaç kez pm attım uyardım dinlemedi,kendi bilir valla:victory
harunyalin New member Katılım 27 Mar 2008 Mesajlar 228 Reaction score 0 Puanları 0 1 Haz 2008 #23 Keske hic geri gelmese bu adam cidden sorunlu doktora gitse bari banlı oldugu süre icinde