Cem Evi’ne izin vermeyenler minare yasağına kızamaz

arkadaşlar aşağıda eklediğim vide linki bir şahsın yaptığı dini sohbet, çok eğlenceli eğer sabredip dinleyebilirseniz sonuna kadar dinlemenizi tavsiye ederim yok dinleyemem derseniz de 14 üncü dakikada alevilikle ilgili birşeyler anlatıyor gerçekten de çok güzell konuşmuş, dinleyip istifade etmenizi isterim. o yüzden sizlerle paylaşıyorum..

Denizlili Musa Abi Hatıralar

Videyu izledim (14.dakikan itibaren )

Musa abiii kendi hayal dünyasını gerçekmiş gibi anlatıyor olmalı, tarzıda cüppeliye benziyor ayrıca sempatik biri ...

Anlatıkları çok saçmaaaaa, birde süpaneke(sübhaneke) öğretmekle yol göstermiş :biggrin: musa abinin bildiği süphanekeyi kimse anlamaz ama benim okuduğum süphanekeyi herkes anlar fark burda ...

İşte bizi boyle birbirimize düşürüyorlar yok alevisi sunnisi kürtü çerkezi şuna bu yapıldı buna bu yapıldı biz bu kafayla gidersek hala kullanılmaya mahkum bir milletiz.Artık o yardımseverlik yok herkes birbirinin sırtından birşeyler yapmaya uğraşıyor.

İşte bizi boyle birbirimize düşürüyorlar yok alevisi sunnisi kürtü çerkezi şuna bu yapıldı buna bu yapıldı biz bu kafayla gidersek hala kullanılmaya mahkum bir milletiz.Artık o yardımseverlik yok herkes birbirinin sırtından birşeyler yapmaya uğraşıyor.

İyide ses çıkarmadıkça sorun büüyüyor dağları aşıyor bak bu gün imam liseleri ne kadar büyük bir problemin kaynağı öyle değilmi?

peki imam liseleri gibi alperenler liseleri olsaydı bu sorun çifte katlanırdı demi?

ehli sünnet liseleri bu gün ihtiyacın bin katı fazlası imam yetiştiriyor şimdi dengeyi sağlamak amacıyla ehli beyt liseleri olsa ne olur bu ülkenin haliii?

Atatürk Eğitimde Birlik Devrimlerini boşamı yaptı ? Eğitim neden böyle bir tarafın arka bahçesine döndü?

Peki ya diyanet başkanlığına ne demeli ? altı üstü bir başkanlık ama Dört Bakanlığın üstünde bir bütçe ayrılır olmuşsa hani nerde adalet? Bu ülkede yanlız sünnilermi var? Bu ülkede yanlız sünnilermi vergi veriyor askerlik yapıyor? Devletin inançlara olan mesafesi neden taraflı? devlet neden laik değil?

Tamam susuyoruz ama böyle gitmez bir yerde patlar bu dinci düzen....

Geri