cehennemin sesini dinlemek isteyen war mı ?

oLdness_07

The Darkness
Reaction score
0
Bulut Geçti Gözyaşları Kaldı Çimende,Gül Rengi Şar
Belki bazılarınız bilir

Rusyada bir kac bilim adami yeralti tabakalarindaki kirilmalarin sesini kaydetmek icin 14.4 kilometre kuyu kaziyorlar ve bu dinleme cihazlarini yerlestiriyorlar. Ilkinde cok zayif frekansta insan sesini duyuyorlar ama boyle bir seyin mumkun olmayacagini dusunduklerinden ilk etapta bu yerlestirdikleri cihazdan gelen sesler olabilecegi kanaatine variyorlar. Daha sonra daha yuksek frekanstaki sesleri algilayabilecek cihazi yerlestirdiklerinde hayrete dusuyorlar çünkü yerin dibinden milyonlarca insanin ciglik seslerini duyuyorlar. Çogu bilim adami isini birakiyor. Bilimadamlarının bazıları bunun mezarda azap çeken ölülerin sesi olduğuna bazıları ise cehennemin sesi olduğuna inanıyor. Olaydan sonra bilimadamlarının bazıları psikolojik tedaviye alındı. İşte o ses kaydı. Ama lütfen 16 yaşından küçükler ve psikolojisi zayıf olanlar dinlemesin.

buyrun:

http://www.kayaardi.com/hellscreams.mp3

kardesim okkadar meraklıysan cehhenemın sesıne oraya kısa yonden ulaşmanın yöntemleri var ;)

yaw bırak allah aşkına ya .,,

ONUR&bozo' Alıntı:
kardesim okkadar meraklıysan cehhenemın sesıne oraya kısa yonden ulaşmanın yöntemleri var ;)

ben meraklıyım diye bir şey yazmadım kii... sesini cehennemin sesini duymak isteyenler yazdım konu başlığını en once sen yazmışsın demek ki sen benden daha meraklısın ? ben sadece paylaşımda bulundum

boşver adamım paylaşım güzel birşey,sen payllaşmana bak..
aslında ilginç bir konu..bunu daha önce duymuştum..
neler oluyo şu dünyada yalan ama doğru..garip dünya gariban insanoğlu..

estikaan' Alıntı:
boşver adamım paylaşım güzel birşey,sen payllaşmana bak..
aslında ilginç bir konu..bunu daha önce duymuştum..
neler oluyo şu dünyada yalan ama doğru..garip dünya gariban insanoğlu..
walla dedin kadar warmış abi neyse uraşmamak en ii si:saskin

KardeŞİm Elİne EmeĞİne SaĞlik Bole GerÇeklerİ Yaydikca Belkİ Kalbİ MÜhÜrlÜ Olanlarda Anlar

Geri