Cehenneme Açılan Kuyu

By CaPTaiN

New member
Reaction score
0
Çeşitli milletlerden bi jeolog ekip Sibirya’da araştırma yapıyomuş. Özel aletlerle yerin dibini delip çıkardıkları taş örnekleriyle yeryüzünün yapısını inceliyolarmış. Bunlar bi gün dele dele 14 kilometre 400 metreye kadar inmişler. Yalnız bu derinliğe ulaşıldığında bi tuhaflık olduğu farkedilmiş. Delici aletin ucu sanki bir boşluğa denk gelmişçesine boşa dönüyomuş. Sebebini pek anlayamamışlar ama bazıları, “dünyanın merkezindeki boşluğa ulaşıldığını” iddia etmiş. Dipteki ısı ölçülmüş ner’deyse 2000 derece! Bunların yanında çok hassas mikrofonlar varmış. Deliğin içine sarkıtıp ortamın sesini kaydetmek istemişler. Magma mı akıyo, yoksa boşluk mu anlayalım diye heralde. Yerin altından kaydedilen sesleri dinlerken jeologlar küçük dillerini yutacakmış. Artık her birinin dini neyse, “Aziz Allahhh, Oh Jesus, Buda sen bizi koru” gibi mırıldanmalar yükselmiş. Çünkü kasetten milyonlarca insandan çıkan iniltiye, bağırtıya benzer sesler geliyormuş. Ama nasıl? Duysan için parçalanır. Canhıraş çığlıklar, işkenceye uğrayan insanlardan çıkan bağırışlar. Anlaşılmış ki, meğer bilim adamları rastlantı sonucu cehennemi keşfetmiş! Heepsi o an araştırmayı bitirip tam gaz ülkesine dönmüş ve kendini dine vermiş. Çoğu kimseye anlatmamış olan biteni. Anlatanlara da kimse inanmamış zaten.

Buda Sesler... ;)

thanks manyak ceset

http://rapidshare.de/files/743241/hellscreams.mp3.html

hocam biliyom o sesleri dinlemiştim internette bi sefer. valla tam olarak ne dedikleri anlaşılmıyo ama baya bi ürkütücü sesler geliyo çığlık gibi, yani yalnızken dinlemeyin:) ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum

bende pek inanmadım buna :eek:

ferry interesting bruther ben dinlemistim o sesleri bi sitede.

bende dinlemiştim o sesleri. her telden bölümünde verilmişti benzer bi konu. saçma sapan şeyler bence.. saol paylaşımın için..

Bende dinlemiştim o sesleri.çok gerçekçiydi ama pek inanmadım doğrusu.

buyrun arkadaşlan o sesleri ben sizin için upload ettim cidden ürkütücü sesler.

http://rapidshare.de/files/743241/hellscreams.mp3.html

bi yerdede yüzyıllar önce helak olan kavimlerin sos seslerinin yeraltında sonsuza kadar yankılandığı bu seslerin de onlara ait olabileceğini okumuştum. tübitak ın web sitesinde bile konu ile ilgili açıklama var tam bu konu değilde seslerin yeraltındaki boşluklarda sonsuza kadar yankılanması ile ilgili

arkadaşlar eğer islam dnine ve kuranı kerime inanıyorsanız cennet ve cehennemim kapılarının kıyametten önce açılmayacağını bilmeniz gerekir. Bunlar yeraltındaki maddelerin o sıcaklıkta hal değiştirken değişirken çıkardığı sesler olabilir yada akan bir sıvının sesleri olabilir. Gereksiz bir konu KİLİTLENMELİ bence.

kardeş sen sesleri dinledin mi cehennem dtemiyoruz ama neyin nesi anlayamadık

kardeş ben biliyorum o sesleri yerin altındaki volkanik lavların birbirine teması sonuçu çıkan bi sesmiş yoksa cehennemin nerde olduğunu bilen biri o şiddeti duyan biri yaşarmı sanıyosunuz yok böyle bişey rahat olun....

Link kırık fakat ben google da hellscreams.mp3 olarak arattırıp indirdim biraz dikkatli dinleyince bi kadının çok kötü bağırdığını anlarsınız duymak için sadece konsantre olun

buna inanmamızı beklemiyorsun heralde magmadır o garip garip sesler çıkıodur öle yanılmayla sanmışlardır

Geri