Cehenneme AçıLan Kapı !!!

Şaka mısın sen :saskin İnternetHaber'den aLdım bu resimLeri , aLtındaki yazıLarı ben uydurmadım ...

aldıgın yere geri iade et bence... :biggrin sonic sistemlerle (ses dalgası bilmiosan) her türlü derinlik ölçülebiliyor hatta şu an ultrasonic technology kullanılmakta... derinliği belli olmaması ilginc buna ragmen. ayrıca o ateşlerin dogal gazların yanması sonucu oluştugu bariz. öle :victory

mükemmel:p
ses dalgalarıyla ölçülebilir belki ama sesin hızı geçtiği ortama göre değişiyo bu yüzden yanlış bir ölçüm yapma şansı var:p

aldıgın yere geri iade et bence... :biggrin sonic sistemlerle (ses dalgası bilmiosan) her türlü derinlik ölçülebiliyor hatta şu an ultrasonic technology kullanılmakta... derinliği belli olmaması ilginc buna ragmen. ayrıca o ateşlerin dogal gazların yanması sonucu oluştugu bariz. öle :victory

Ne biçim Laf şimdi bu " aldıgın yere geri iade et " ... Biz resimLeri indirip teker teker upLoad edip uğraşıyoruz , burda payLaşıyoruz , teşekkür faLan da istemiyoruz senden nasıL baktıysan öyLe çık bari ... Senin yaptığın oLaya bak ... Resmen emeğe saygısızLık bu ! ..Lütfen saçmaLamayaLım ...

wayyy anasınııı ilginççç.:durdurun ama güzel. kılawyene sağlık:clap

Geri