Cehennemden Kareler 18+

Eline saglık oncelıkle Ama Irakta hala savaş sürmekte ondanmı guvenlı dıyor ? Yüzüne solemek lazım cunku hala olenler ve hala savas hakim...Bu hala sürmekte..

bazı kişiler bir şeyi unutuyorlar. kendi ülkesinden kendi kanından olan en kötü yönetici bile dışardan gelen bir yönetimden çok çok daha iyidir. şu anda ırakta bulunan yönetim sadece kukla oldu amerikaya.

ve halkın bu durumunu her gördüğümde içim yansa da saddam hüseyinin heykeline amerikan bayrağını asmaya çalıştıklarında izin verildiğini, yıkılan heykelinin ayaklarındaki terliklerle dövüldüğünü, ellerinde çiçeklerle, alkışlayarak, gülerek amerikan askerlerini karşıladıklarını hatırladıkça hakediyorlar demekten kendimi alamıyorum.

şu andan sonra da biraz zor çıkarırlar artık onları oradan. adamlar bir ordu yığdılar oraya. kendilerine ait bir ülke oluşturdular. sömürüp posasını bırakana kadar da biraz zor çıkarlar.

yine de Allah yardımcıları olsun. özellikle de hastanelerde ölüm kalım mücadelesi veren o çocukların.

Yahudiler kudurdu,Çünkü artık Hak olan Vaadin yerine geleceğini biliyorlar..İslam hakim olacak arkadaşlar...İspanyadan Filipinlere kadar kafirleri topraklarımızdan defedeceğiz Allahın izniyle ;)

Dualarım Iraklı direnişçi kardeşlerimle...

hiç acımıyorum IRAK halkına onlar hak etti bunu amerikalılarda gebersin daha beter olsun dünyanın heryerinde kan içiyorlar

zaten yukarıdaki bu söz herşeyi açıklıyor ;
Sözüm ona özgürlük, işkence, baskı ve ölümle geldi. Iraklılar öyle bir 5 yıl yaşadı ki Saddam Hüseyin'i bile arar oldu...

adamlar demokrasi getirdi canım okadar da olur yani.
sizde abartıyorsunuz
sıra türkiyede önce demokrasiyi yok edecekler(bop başkanı var gücüyle çalışıyor bunun için) sonra amerikanın yeni puşh u bize de demokrasi getirecek.

o kadar kolay değil sevgili dostum her ne kadar amerikanın karşısındaki en büyük güçler rusya ve çin gibi görünsede Türkiye ABD nin en büyük belası öyle kolay lokma değil yani bize demekrasi getirelim derken kendi demokrasisini kaybedeceğini iyi bilir o...

acaba bu fotoğrafları ve ırakta olanları o aptal barzani ve talabani görmüyormu .
O aptallar Irağın kürtlere bırakılamayacak kadar zengin bir toprak olduğunu ve birgün namlunun ucunda kendileri olacaklarını ne zaman anlayacaklar merak ediyorum?

Allah Sonumuzu hayır etsin

tamamen bushun kendi kararı...sana mı düştü Irak'a demokrasi getirmek..gerek duysak biz Türkler müdahale ederdik,eski topraklarımız ne de olsa..sen kimsin peki bush,sıfatın ne ???

umarım aynı Irak da bu adamların kulelerini yıkmaya ve evlerini talan etmeye devam eder...
Bu hayvanların başka anladıkları birşey yok çünkü...
Umarım tüm Irak erkekleri Amerika'ya toplu tecavüze gider ve erkeklerini de öldürüp çöplere atarlar..
Bu kadar da delice düşünecek bir durumdayım ve bu Bush ve yandaşlarına yapılacak en güzel şey olacaktır..

PayLasım icin saoL

Yazık.
Sadece yazık.

gereksiz çok gereksiz lanetliyoruz hep birlikte...

herkes özgürlügünün dgerini bilsein vatanına sahip çıksın bazı şuursuzlar gibi ingiliz mandası istemenin sonucu burda çok çarpıcı olarak örneklerle gösterilmiş bakın ing ve amerikan işgali altındaki ırak ne kadar özgür di mi?

Geri