Fyonb
предате&
bu adama kanmayın..bu adam benim tarafımdan yazıLmış oLan çok başarıLı bir vbbotudur..kendisini geLiştirmeye programLandı oLdukça karizmatik ve seksi cevapLar verebiLiyor..
Sana Arda denildiğinde aklına Arda Turan geliyor mu ?
Zebani cehennemde olan birşey. Sana zebani denildiğinde suçluluk duygusu hissediyor musun ? Ya da bu nicki alırken nerden aklına geldi, aldıktan sonra pişmanlık duydun mu hiç ? Yoksa 'ulan iyi ki bu nicki aldım, acayip karizma yaptım' mı diyosun
Sitede en çok neye kızarsın ?
Madness'ın gitmesine üzüldün mü ?
Hackhell'e neden bu kadar bağlısın ? Senin için Hackhell'in tanımı nedir, nasıl olmalıdır ? Hackhell için önerin ya da öngörülerin var mı ? Şöyle daha olur dediğin mesela.
Son olarak;
Bu yazdıklarımla başını ağrıttım mı
bu adama kanmayın..bu adam benim tarafımdan yazıLmış oLan çok başarıLı bir vbbotudur..kendisini geLiştirmeye programLandı oLdukça karizmatik ve seksi cevapLar verebiLiyor..
Cennet Zebanisi oLmadığını biLdiğin haLde Cehennem'i neden özeLLikle beLirtme isteği duydun ?
Sen XXX adında bir üye olsaydın Cehennem_Zebanisi'ni forumda nasıl bulurdun .. ?
Ethnic 'in forum için ve senin için önemi nedir ?
Her Telden Bölümü Hakkında Önerilerin ve şikayetlerin nelerdir ?
Şimdilik bunlar ...
Halin keyfin yerinde mi sen ondan bahset biraz.Diğerleri gelir geçer
Hangi bölümde okuyorsun?
Okulu bitirince hangi sektörde yer almayı düşünüyorsun?
Hiç benim burada ne işim var; forumda takılacağıma sevgilimle takılırım daha iyi çünkü ömrüm onunla geçecek hackhell ile değil dediğin oluyormu?
Forumda sevmediğin üye ismi değilde üye sayısını söyleyebilirmisin?
Kız arkadaşınla ilk tanışmanı bize anlatırmısın? Senmi teklif ettin yoksa omu zebaniyi çekici buldu? :huh: =)
Hackhell ile ilk tanışmanı bize anlatırmısın Arda?
Biraz çok soru oldu galiba :huh:
Muhabbetle =)
Zebaninin sadece cehennemde olduğu sorusunu soracaktım sadece benim aklıma gelmemiş benden önce davrananlar olmuş.
O halde söyler misin? hayat felsefen nedir?
bir dün oldu da diyelim - ki umarım olmaz =) - hh'den uzak kalmak zorunda kaldın hatırlıcağın en güzel en yüzünü gülümseten olay ne olurdu =)
Amerikaya Yolculuk Ne Zaman
bu güne kadar hh de hiç şu kişide olmasa burda dediğin oldumu ?
banlanmasına üzüldüğün üye ?
Uzaktaki yoğun ışığa mı gidersin yoksa yanındaki mum ışığınla mı yetinirsin..
Mert Aslan Hakkında Ne düşünürsün ? :lol:
İdealin Neler , Kendini Nerde görmek istiosun .. Sence Hedefe Göre kapasite mi vardır yoksa Kapasiteye göre hedef mi ? Mutluluk senin için ne ifade Eder = )
Teşekkürler
Sevgilinle kaç yıldır birliktesin yani diğer bir deyişle çıkıyorsunuz ? Mutlu bir şekilde ileriyi düşünüyormusunuz? : )