Cehennem_Zebanisi Hakkında Bilmedikleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu adama kanmayın..bu adam benim tarafımdan yazıLmış oLan çok başarıLı bir vbbotudur..kendisini geLiştirmeye programLandı oLdukça karizmatik ve seksi cevapLar verebiLiyor..

Sana Arda denildiğinde aklına Arda Turan geliyor mu ? :)

Zebani cehennemde olan birşey. Sana zebani denildiğinde suçluluk duygusu hissediyor musun ? Ya da bu nicki alırken nerden aklına geldi, aldıktan sonra pişmanlık duydun mu hiç ? Yoksa 'ulan iyi ki bu nicki aldım, acayip karizma yaptım' mı diyosun :)

Sitede en çok neye kızarsın ?

Madness'ın gitmesine üzüldün mü ?

Hackhell'e neden bu kadar bağlısın ? Senin için Hackhell'in tanımı nedir, nasıl olmalıdır ? Hackhell için önerin ya da öngörülerin var mı ? Şöyle daha olur dediğin mesela.

Son olarak;

Bu yazdıklarımla başını ağrıttım mı :)

Arda Turan'ın FutboLuna Lafım yok... ama Gs'li oLduqum haLde ısınamadım =)

Zebani dedikLerinden neden sucLuLuk hissedim ki =) aLtı üstü nick sonucta =) yani lakap :laugh: ama avatarımı ve nickimi gören benden iLk basta cok korktukLarını sölüoLar :laugh:

Nickim hakkında pek bişi yazmak istemiorum =) bazı seyLerin bana özeL kaLması gerek :laugh:

Forumda reklam yapanLara deLi oLuorum kapıdan banLıorum bacadan geri geLio :):) ama bi yakalarsam :cool::cool:

Madness'in gitmesine üzüLdüm mü? GüzeL bi soru... hakan abi görevini %99 yapan bi yöneticiydi... hiç qimse %100 deiLdir =) ÜzüLdüm acıkcası... Sevdiqim sayılı kişiLerden...

Hackhell'e neden bu kadar bağlısın ? Senin için Hackhell'in tanımı nedir, nasıl olmalıdır ?

Yukardakinin cvpı =) : Kendi sitemi 2004'te HH'den önce acmama raqmen HH'ye baqLıyım... Nedeni basit... aiLe ortamı =)

ÖneriLerimi AdminLerLe payLasıyorum =)

Basım aqrımadı ama sabah erken kalcam biras uyqusuz kaldım :laugh:

bu adama kanmayın..bu adam benim tarafımdan yazıLmış oLan çok başarıLı bir vbbotudur..kendisini geLiştirmeye programLandı oLdukça karizmatik ve seksi cevapLar verebiLiyor..

hhaduLtta banLadımız botLarLa aynı kefeye koydun ya beni orda öLe oLsun ortaq :laugh: bende sana yapıcamı bilirim :laugh::laugh:

Sen XXX adında bir üye olsaydın Cehennem_Zebanisi'ni forumda nasıl bulurdun .. ?

Ethnic 'in forum için ve senin için önemi nedir ?

Her Telden Bölümü Hakkında Önerilerin ve şikayetlerin nelerdir ?

Şimdilik bunlar ...

Hangi bölümde okuyorsun?

Okulu bitirince hangi sektörde yer almayı düşünüyorsun?

Hiç benim burada ne işim var; forumda takılacağıma sevgilimle takılırım daha iyi çünkü ömrüm onunla geçecek hackhell ile değil dediğin oluyormu?

Forumda sevmediğin üye ismi değilde üye sayısını söyleyebilirmisin?

Kız arkadaşınla ilk tanışmanı bize anlatırmısın? Senmi teklif ettin yoksa omu zebaniyi çekici buldu? :huh: =)

Hackhell ile ilk tanışmanı bize anlatırmısın Arda?

Biraz çok soru oldu galiba :huh: :p

Muhabbetle =)

Zebaninin sadece cehennemde olduğu sorusunu soracaktım sadece benim aklıma gelmemiş benden önce davrananlar olmuş.

O halde söyler misin? hayat felsefen nedir?

bir dün oldu da diyelim - ki umarım olmaz =) - hh'den uzak kalmak zorunda kaldın hatırlıcağın en güzel en yüzünü gülümseten olay ne olurdu =)

bu güne kadar hh de hiç şu kişide olmasa burda dediğin oldumu ?

banlanmasına üzüldüğün üye ?

Sen XXX adında bir üye olsaydın Cehennem_Zebanisi'ni forumda nasıl bulurdun .. ?

Ethnic 'in forum için ve senin için önemi nedir ?

Her Telden Bölümü Hakkında Önerilerin ve şikayetlerin nelerdir ?

Şimdilik bunlar ...

XxX üye yerine koyuyorum bazen kendimi... kendimi degerLendiriyorum... Bazen cok basarılı buluyorum bazen cok agresif bazende iyi niyetLi... Ruh haLime göre değişiyorum sanırım =)

Ethnic'i severim iyidir :p

Her Telden sevdiqim böLümLerden biri... baya bi süre önce cok takılırdım ama bazen kendime biLe vakit ayıramıyorum... O yuzden sadece konulara baqmakLa yetiniyorum =)

Halin keyfin yerinde mi sen ondan bahset biraz.Diğerleri gelir geçer

bu araLar biraz yorqunum o kadar =) tempo yüksek : )

Hangi bölümde okuyorsun?

Okulu bitirince hangi sektörde yer almayı düşünüyorsun?

Hiç benim burada ne işim var; forumda takılacağıma sevgilimle takılırım daha iyi çünkü ömrüm onunla geçecek hackhell ile değil dediğin oluyormu?

Forumda sevmediğin üye ismi değilde üye sayısını söyleyebilirmisin?

Kız arkadaşınla ilk tanışmanı bize anlatırmısın? Senmi teklif ettin yoksa omu zebaniyi çekici buldu? :huh: =)

Hackhell ile ilk tanışmanı bize anlatırmısın Arda?

Biraz çok soru oldu galiba :huh: :p

Muhabbetle =)

okul mu beni bitiricek ben mi okulu orasını bi kesinLeştirmek gerek :laugh:

SevgilimLe de forumLa da yeteri kadar zaman ayırabiliyorum. Uzun yıllardır (1998) nette olduqum ve forumlara takıldıqım için dengeLeri saqLayabiliyorum... AsosyaL bi görüntüm vardır =) 24 saatin en az 16 saati burda görürsünüz msnde görürsünüz beni =) Laptop ve tLfnumu yanımdan ayırmadıqım için net bana uzaq deiL =)

Sevmediqim üye yok forumda sadece biraz kızqın oLdukLarım var o kadar...

Kız arkadasımı bana Liseden bi arkadasım tanıstırmıstı. bi gun bulusmustuk 2 hafta kadar cıkmıstık... sonra ayrıldık... 3 yıl sonra yollarımız yine kesişti =) suanda 2.5 yıldır beraberiz... Arada bi kaç ayrılık oldu baskaları girdi hayatıma faLan :p Ama TiLqinin dönüp doLascaqı yer tavuk kümesi :laugh: forumda görürsünüz zaten naughty_girl :001_wub:

HackheLL'Le nsL tanıstım..? Program meraqLısıyımdır... hemen hemen her programı alakalı yada alakasız indirir denerim... kasım 2005 ti yanLıs hatırlamıosam... o dönemLerde program ararken karsıma cıkmıstı iyi hatırLıyorum =) Önce foruma aLısma TurLarı =) Sonra KaRma'yLa tanıstım bi gaz verdi (Lpq :p ) BuraLara kadar geLdik işte :laugh: daha da yolumuz uzun =)

Zebaninin sadece cehennemde olduğu sorusunu soracaktım sadece benim aklıma gelmemiş benden önce davrananlar olmuş.

O halde söyler misin? hayat felsefen nedir?

feLsefe? en nefret ettiqim seydir... hayatı kafama göre yaşarım ben... buqun yaptıqımLa yarın olucak sey birbirini tutmaz =)

bir dün oldu da diyelim - ki umarım olmaz =) - hh'den uzak kalmak zorunda kaldın hatırlıcağın en güzel en yüzünü gülümseten olay ne olurdu =)

O kadar cok sey var ki hanqisini yazım =)

Amerikaya Yolculuk Ne Zaman :cool:

Birisini bi ikna etsem yaqında olucakta işte :001_unsure:

bu güne kadar hh de hiç şu kişide olmasa burda dediğin oldumu ?

banlanmasına üzüldüğün üye ?

Şu kişi oLmasın demem asLa... forumun dengeLeri vardır... 1 milyonu aşkın üye bu dengeLeri saqLar ; )

banlanan hak etmiştir... : )

İş vs. gibi nedenlerden ötürü forumla pek fazla ilgilenme yada ziyaret etme şansım olmuyor. Ancak ben sana bir soru sormıycam sadece şunu söylemek istiyorum nerdeyse forumdaki bütün konularda program olsun diğer yerler olsun senin imzan var bu çaban ve gayretinden ötürü tebrik etmek istiyorum.

Hiç bozulmaz işallah HH ile aran...

Uzaktaki yoğun ışığa mı gidersin yoksa yanındaki mum ışığınla mı yetinirsin..

Mert Aslan Hakkında Ne düşünürsün ? :lol:

İdealin Neler , Kendini Nerde görmek istiosun .. Sence Hedefe Göre kapasite mi vardır yoksa Kapasiteye göre hedef mi ? Mutluluk senin için ne ifade Eder = )

Teşekkürler

Sevgilinle kaç yıldır birliktesin yani diğer bir deyişle çıkıyorsunuz ? Mutlu bir şekilde ileriyi düşünüyormusunuz? : )

Uzaktaki yoğun ışığa mı gidersin yoksa yanındaki mum ışığınla mı yetinirsin..

Zoru severim ; )

Mert Aslan Hakkında Ne düşünürsün ? :lol:

İdealin Neler , Kendini Nerde görmek istiosun .. Sence Hedefe Göre kapasite mi vardır yoksa Kapasiteye göre hedef mi ? Mutluluk senin için ne ifade Eder = )

Teşekkürler

Mert AsLan'ın yası daha forumLarda siyaset yapmak için cok küçük =) Siyaset yada bu tür seyLerLe iLqiLenmesi yerine programLarLa web tasarımLa vs. seyLerLe uqrasıp bişiLer öqrenmesi gerekqini düşünüyorum : )

İdeaL? Türkiye şartlarında bu soru biraz aqır : )

oLmak istediqim yerdeyim yüksekLerde gözüm yok =)

Ne hedef ne kapasite vardır... gidebiLdiqin kadar gidersin...

MutLuLuk çok sey ifade edio hangisini yazım =)

Sevgilinle kaç yıldır birliktesin yani diğer bir deyişle çıkıyorsunuz ? Mutlu bir şekilde ileriyi düşünüyormusunuz? : )

2.5 yıl oldu =) iLeride ewLenmeyi düşünüyoruz bakalım hatunizadem bazı inatLarını bıraqsa bu yaza düğün olur =)

konu süresi doldu ...

Soru soranlara ve cevap veren Cehennem_Zebanisi ' ne teşekkürler ...

Bir başka başlıkta görüşmek üzere ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri