Cehennem_Zebanisi Hakkında Bilmedikleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
Bu Başlıkta Cehennem_Zebanisi' a istediğiniz Soruları (aşk,para,bilgisayar,Banlama şekilleri :) ,hackhelldeki durum,vaziyet,hal,hatır vb...)Sorabilirsiniz...

Cehennem_Zebanisi Hakkında Sorulan Her Soruyu Cehennem_Zebanisi size Cevaplandıracaktır....
Buyrun Mikrofon Sizde....

d2b841bd0cfe1de52024819894ab9b97.jpg

NOT: Bu Başlık Her Hafta Yeni Bir İsimle Güncellenecektir....
Her Telden Bölümü Yöneticileri
Ethnic & Jewel Ortak Yapımı

ee nerelisin ne işle uğraşırsın eğitim okul ne alemdesin kısacası ??

Bilgisayarının özellikleri ne?Ayda kaç gb download yapıyorsun? Sen son hangi oyunu oynadın
aklıma bunlar geldi şimdilik

forumda en cok sevdıgın sey nedır zebani...bir smod olarak degıl user olarak dusun

Slm zebani ,, Cehennemde havalar nasıl , rahatmısın şimdiye kadar kaç kişiyi salladın çukura , hmmm bide hiç melek dostun sevgilin varmı ? :p

Eski Hackhell mi şimdi ki hackhell mi?

Ayrıca Upload ve Download Rekorlarını duyalım bir de arda dai :D

Sitede En Çok Neye Kızarsın :)

reklam yapanLara =)

Bilgisayarının özellikleri ne?Ayda kaç gb download yapıyorsun? Sen son hangi oyunu oynadın
aklıma bunlar geldi şimdilik

Masa üstü:
Ati Radeon HD 5770 1GB Ekran Kartı
Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache işLemci
8 Gb Ram
1 + 1 = 2 Tb hdd

Laptop:
Sony Vaio - Intel Core 2 Duo P7450 2.13GHz - 4GB Ram - 500GB Hdd - 512 Ekran Kartı - 16.4"

ayda 150 - 200 gb arası deişio downloadım =)

En son oynadıqım oyun yok tek bi oyun oyarım Cs 1.6 =) onu da beceremem ya hoş :p

forumda en cok sevdıgın sey nedır zebani...bir smod olarak degıl user olarak dusun

HH Göze CarpanLarı Seviyorum =)

Slm zebani ,, Cehennemde havalar nasıl , rahatmısın şimdiye kadar kaç kişiyi salladın çukura , hmmm bide hiç melek dostun sevgilin varmı ? :p

cvp vermiecem biraz sacma bi soru =)

aduld ta işler sakat napcaz?

yaqında toplarıs ; )

Eski Hackhell mi şimdi ki hackhell mi?

Ayrıca Upload ve Download Rekorlarını duyalım bir de arda dai :D

HH nin eskisi yenisi yok denicim =) HackheLL oLduqu gibi burda ; )

bundan 1.5 yıl once 1 ay boyunca hiç durmadan download yapmıstım 1 mb netLe =) yanLıs hatırlamıosam 260 gb dı.. 1 ayda 3 modem yaqmıstım unutamıorum =)

upload da 200 gb civarıydı sanırım sunucu varken :p

¢кfєиa;4878897' Alıntı:
ilk upload deneyimin hakkında biraz bilgi verir misin?

2004 araLık ayıydı =) 256 mb internet hatLa kasıntılı bi donemdi :):):) kendi forumuma yapmıstım iLk uploadımı =) programı da unutmam hiç bi zaman =) msn :laugh::laugh: rar pass koymayı unutmustum ama :laugh:

Cehennem_Zebanisi neden bu nick ?

bu olması gerektiqi için :laugh: şaka bi yana... bu nickin anısı vardır bende bende kalsın ; )

Cennet Zebanisi oLmadığını biLdiğin haLde Cehennem'i neden özeLLikle beLirtme isteği duydun ? :D

Cennet Zebanisi oLmadığını biLdiğin haLde Cehennem'i neden özeLLikle beLirtme isteği duydun ? :D

Seni sorsun die aduLt master :p cennetin zebanisimi olur :laugh: cehennem daha iyi :laugh: nsLsa gidicem yer orası şimdiden kanka olayım dedim :sigara:

Sana Arda denildiğinde aklına Arda Turan geliyor mu ? :)

Zebani cehennemde olan birşey. Sana zebani denildiğinde suçluluk duygusu hissediyor musun ? Ya da bu nicki alırken nerden aklına geldi, aldıktan sonra pişmanlık duydun mu hiç ? Yoksa 'ulan iyi ki bu nicki aldım, acayip karizma yaptım' mı diyosun :)

Sitede en çok neye kızarsın ?

Madness'ın gitmesine üzüldün mü ?

Hackhell'e neden bu kadar bağlısın ? Senin için Hackhell'in tanımı nedir, nasıl olmalıdır ? Hackhell için önerin ya da öngörülerin var mı ? Şöyle daha olur dediğin mesela.

Son olarak;

Bu yazdıklarımla başını ağrıttım mı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri