Cehennem Zebanisi nickli şahsı protesto

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cehennem Zebanisi Bu forumda kaç sene emeğini geçirmiş biri kaç yıldır forumda siz şimdi adam keyfi sefa niyetinemi ban cektıgını ıma edıyorsunuz

pişman olmuşsundur konuyu açtığına zaten..Gelen giden gülüp geçiyo banı atan arkadaş bi açıklama yaparsa düzelir sanırım yoksa ''bi halt ettinde banladı vardır bi bildiği'' gibisinden laflarla geçiştiremezsiniz

Hatta üyelere açık anket yapalım bu şahıs şu suçu işlemiş serbest mi kalsın diyodine mi gitsin 40 kırbaç mı yesin Bu sitede belli kuralları uymazsan banlarlar niçin kural dışı bi şey yapmadan banlasınlar? Bi şey yapmadıysan haklısın

Düzgün cümleler kullanmayı öğrendiğinde yine bekleriz...
Kullandığın cümle için 3 gün süreyle banlısın...

forumda yaptıqı hatadan yada daLqınıqına geLen birşey yuzunden böLüm modunun isteqi üzerine arkadası uyardım. ısrarLa uyarıyı kabul etmedi üstüne de bana o şikayeti eden moda sunu sunu söle gibiLerinden laflar etmiştir. pmLer hala duruyor. uyarıLara uymamaktan dolayı 1 gün süre iLe banlamıstım. ayrıca bu kararı kendim deiL infatuateyLe beraber degerLendirmiştik =) arkadas şimdi de 3 gün ban cezası aLmıs hayırLı oLsun ne dieLim =)

bazı arkadasLar acıklama istemiş olayın kısa özeti bu ; )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri