CD Rom'unuz bozuk, Floppy'de yoksa XP nasıl kurulur (capslı)

eyvalla kanka güzel paylaşım burda ufak bi detay vericem kusura bakma ordan tüm xp cd'sini atmaya gerek yok i386 klasörü yeterli birde eğer ms-dos'ta açıcaksak smartdrv'yi çalıştırmak lazım gelebilir yoksa kurulum bir kağnı hızında gidebilir araya birde flash'da yer varsa 98 cab'lerini atıp önce bi smartdrv sonra winnt ile daha hızlı bi kurulum yapılabilir...

paylaşımın için teşekkürler epey bir detaylı anlatmışsın

NE GEREK VAR Kİ... USB YE ATMAYA BEN ZATEN TEKNİK SERVİSİM GHOSTLARIM OLUR BİTER ZATEN BENDE

HER PC İÇİN UYUGUN GHOST İMAJI VAR

İLETİŞİM
[email protected]

teşekkürler hepan

msn adresi vermek yasak esenfirt

flash atmakla bitmior iş ben de daha bugun denedim anakartın usb den acma ozellıgı olması lazım
ezper karizma a2500h laptopda dnedim usb fdd war usb zip war usb hdd war ama olmuor usb 1 özellıgı olan anakartlı pclerde oluor süper bisi saol

saol................................

Size Önerim Yeni cIktı Bende Teknosa Katolgunda Duydum Virus Geçirmeyen TOshıba Notebook paylaşım için teşekkürler

kardesim ne gerek war bunlara al sana proğramı;
aaaa.jpg

Programın Özellikleri ;

* Temizleme işlemi özellikle cep telefonunuz için kullandığınız hafıza kartlarında işe yarar.
* Yedek alma ve formatlama işlemleri aynı zamanda MP3 Çalarınız ve USB Sürücünüz içinde kullanılabilir.

Bu sürümle birlikte tüm Hafıza Kartı Temizleyici Özellikleri:

- Her tür ve kapasitedeki hafıza kartı ile uyumludur (Bilgisayarınızda okuyucusunun olması gereklidir.)

- Aynı zamanda USB sürücü, sabit disk ya da MP3 çalarla da kullanılabilme olanağı (MP3 Çaların USB sürücü olarak kullanma özelliğinin olması gereklidir)

- LZMA ve 7-ZIP ile açık kaynak kodlu ve güçlü yedekleme ve geri yükleme. Yedek dosyalarının boyutu sıkıştırılarak küçültülür.

- Hafıza kartını biçimlendirme seçeneği (Formatlama, temizleme işleminden farklı olarak tüm verileri siler)

- Bir çok cihaz ile uygunluk. (Fotoğraf Makineleri, Her Marka Cep Telefonları ve diğer cihazlar tarafından kullanılan kartlar desteklenir. Bir çok cihaz aynı şekilde ön bellekleme yapar.)

- Yeniden tasarlanmış arayüz ve grafikler, yükleme sistemi ve günceleme sistemi yenilikleri

indir:http://rapidshare.com/files/130891121/hky_install.exe.html
:bi tesekkür yeter:

Daha Denemedim Ama Teşekkür Ederim Emeğine Saygılar....:)

saolun hhliler

Geri