Cd den Çalişan Xp!!! Yanliş duymadınız cd Tak çalişsin...

indirdim denedim yavas calısıyor ama olsun el altyında bulunsun

tesekkurler

arhadaslar sunu deneyin. xp nizi cöktürün bir deneyin bakalım :) bizde sonra deneriz. :)

yav denedim bişey olmuyor ne cökmesi
çöken arkadas açıklama yapsın virüsmü var yoksa

paylasım için tesekkürler eline sağlık

evet arkadaslar sistemi çöken ve format atmakdan baska care kalmadı derken bır notebook vasıtası ıle cdyı olusturdum ve yedeklemek ıstedıgım tum verılerı kurtardım yapmanız gereken bıos a gırıp boot secegını cd olarak tanımlamanızdır.Gerısını normal xp kullanır gıbı yedekleme yapabılırsınız.progmı veren arkadas sonsuz tesekkur

sistemi kur ama 30 dakika da pc acilmiyor.veri kurtarmadan baska hic bir ise yaramaz.paylasim icin tesekkurler

BEN BUNUN AYNIsını başga bi yerden indirdim harika bişi ya
tavsiye ederim

slm arkadaslar cevap alamayan arkadaslara soylıyım bu cd den boot ettığı ıcın vısta mısta falan farketmıyo. yok ben rıske gırmek ıstemıyom dıyenlere denemesı bedava harddıskınızı sokun cd den boot edın gene acılır. ama sunuda soylıyım acılması maya bı ızın suruyo tek kotu yanı bu ama cöken sıstemler ıcın en azından bılgılerınızı kurtarmaya bıre bır.. arkadasın emeğine sağlık tesekkurler....

dostum cd ye yazdırdığımda son aşamada hata veriyor kapatamıyor cd yi sebebi neden acaba

süper bişey valla saol kardeş deniyelim bakalım :)

Vista kurulu ikende çalalışıyormu ona cevap verilmemiş.

Lütfen kullanan biri cevap verebilirmi ?

sen cd boot menusunden cd yı ac vıstayı gormez zaten :D acar yanı tahmınımce

dostum cd ye yazdırdığımda son aşamada hata veriyor kapatamıyor cd yi sebebi neden acaba

hangi yazdırma programı ıle yazıyorsun nero ile mi başka cd ye yazdırma programı ıle dene belkı yazarsın bende anlamıs degılım sorunu

bende bu yöntemi biliyorum hatta bi cd geldi elime bozuk çıktı inşallah bunu indirecegim paylaşım için teşekkürler

dostum ıso kalıbından çıkardığım zman hata veriyo

Windows Xp ßöLümde..

Geri