CCcam server ve skystar Donma Problemi?

bluesoul

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bende mevcut bir CCcam server şifresi var. skystar hd2 kartımla bazı kanalları donarak bazı kanalları hiç açmadan kullanıyorum :( tabii bazı kanallarda da hiç problem yok.

Aynı şifreyi Dreamboxta kullanınca hiçbir problemle karşılaşmadım. ancak skystar 2.8 skystar 2,6 tv kartı olan farklı iki pc de aynı kanallar aynı şekilde donuyor yada açılmıyor.

addlinux kullanıyorum haduyu ve diğer skylı olan programı kullandım.

Anladığım kadarı ile bazı serverlar skystarlarda problem oluyor

Sizden İstediğim bu problemin bir çözümü yokmu?? illa skystarla uyumlu bir server mı satın almam lazım yoksa bir kaç programla bu sorunun üsttesinden gelebilirmiyim?? gelebiliyorsam bana yardımcı olurmusunuz?

Yardımlarınız için Şimdiden teşekkür ederim

slm
bende skystar hd2 kartımla hadu plugin kullanıyorum ve hiçbir takılma yok sinyal problemim yoksa ve ss hd2 pc ye yüklerken sorunlar oluşmadıysa sorun kullandığın serverdendir

kullandıgı serverda deyil çamur atma hemen adam dreambox da donmuyor diyor skystar da kullanıyor diyor senin bilgin yoksa çamur atma hadu da donma yapıyor .. sky starlarda server en iyi ACamd dir googleden arat nasıl kullancagını .. bu plugins de skystarda donma nadir .. işiniz gücünüz çamurt atmak yazık

dream box nasıl yapıldığını anlatırmısın acamda cccam server eklemeyi filan ben biraz araçtırdım server bilgilerini girdim ama açmıyor haduda açıyor acamd da açmıyor acaba nedendir

Geri