Cazibenin Sırrı Seksi İç Çamaşırında !...

LsD

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0

F2mmPs2a.jpg

Elinde bavuluyla İngiltere’ye ayak bastığında pop divası olacağı günleri hayal bile edemiyordu. Kylie Minogue şimdi 42 yaşında seks sembolü olarak anılmasının sırrını anlatıyor

Rol aldığı Neighbours dizisinin ardından Avustralya’dan gelip 80’lerin sonunda kendini pop yıldızı olarak ‘yaratan’ Kylie Minogue yeni turnesinin hazırlıklarını yapıyor. Yüzündeki gizemli tebessümü eksik olmayan pop divasından yaşamına dair ipuçları:

* Beni ‘seks simgesi’ olarak görmeleri problem değil. Bunu güzel bir iltifat sayarım. Çok da ciddiye almıyorum. İyi bir makyaj ve doğru seçilmiş kıyafetlerle seksi görünmek hiç de zor değil. Neyin işe yaradığı biliyorum. Güzel, seksi iç çamaşırıyla her zaman iyi hissetmişimdir. Kendime güvenim gelir.

* 42 yaşında olduğuma inanamıyorum. Bir tarafım henüz 21’inde ve böyle kalmaya devam edecek. Yaşlandığımda da sahne kostümlerimden vazgeçmeyeceğim.

* Kısa elbiseler, yüksek topuklar, havalı bir saç... Bunlar sahnedeki beni anlatıyor.

* Görmediğiniz zamanlar küçük yeğenleriyle yerlerde sürünen, spor kıyafetlerdan başka bir şey giymeyen biriyim.

* Gülümsemek her zaman işe yarar. Kötü bir gün geçiriyorsanız bile kendinizi daha iyi hissedersiniz.

j1k2PER4.jpg

bRXzndXN.jpg

Geri