casper nirvana nvidia ekran kartı sorunu

statikmat

New member
Reaction score
0
ürünün özellikleri şöyle:

Özellikler
İşlemci Üreticisi
Intel®
İşlemci Modeli
Core™ i5
İşlemci Numarası
450M
İşlemci Hızı
2,4 GHz
Bellek
4 GB
Disk Kapasitesi
320 GB
Ekran Boyutu
15,6"
Ekran Kartı Belleği
2 GB
Ekran Çözünürlüğü
1366 x 768 px
Ekran Kartı
Nvidea Geforce GT335M (1 Gb Harici)
İşletim Sistemi
Windows 7 Home Premium
Ağırlık
2,60 kg
Ön Bellek (L2 Cache)
3 MB
Ekran Kartı Türü
Paylaşımsız
Bellek Türleri
DDR2
Max. Bellek Desteği
4 GB
Optik Medya
DVD±RW
3G Modem
Hayır/Yok
Klavye
Türkçe Q
Kablosuz Ağ Tipi
802.11b, 802.11g
SIM Kart Yuvası
Hayır/Yok
Kamera
Evet/Var
USB
2.0
VGA Bağlantısı
Evet/Var
Pil Süresi
1 - 4 saat
Pil Hücre Sayısı
6
Garanti Süresi:
24 Ay

nvidia ekran kartıyla sorun yaşıyorum. nvidia denetim masasında 3d ayarlarının yönetilmesinde, otomatik seç yaptığım zaman mesela pes2011'i en fazla "düşük" çözünürlükte oynayabiliyorum. nvidia'yı görmüyor yani. nvidia denetim masasında güncelleştirmeleri al dediğim zaman nvidia denetim masası yanıt vermiyor ve kapanıyor.

yüksek çözünürlüklü nvidia işlemcisini kullandığım zaman ise pes2011'ii yüksek çözünürlükte oynayabiliyorum ancak 3-4 maç sonra kapanıyor bazen. bazen de kapanmıyor. solidworks2010 kullanırken de buna benzer sıkıntılar yaşıyorum. callof duty black ops da yükledim kurdum, yüksek çözünürlüklü nvidia işlemcisi seçiliyken denetim masasında, oyun açıldı ancak ekran simsiyah. hiçbir görüntü gelmedi ancak sesler geliyor. onu da oynayamadım yani.

nvidia'nın sitesinden en güncel driver'ıda kullandım kurdum o da işe yaramadı. ne yapıyım ben şimdi?

windows 7 mı kurulu sag tıkla ekran kartlarını 2 cı secenekdı sanırsam degıstır dıye bır secenek var guclu olanı sec de orda saten bır secenek var otomatık olarak degıstırılsın mı dıye onuda ıptal et

windows 7 kurulu da o ayarı yaptım ben zaten nvidia denetim masasından. yine de olmadı. başka önerisi olan var mı?

Geri