Carlos Tevez City'i kafasında bitirdi
Bir değişikliğe ihtiyacı olduğunu düşünen Carlos Tevez, bu sefer kararından emin...Kariyerinde yeni bir sayfa açmayı planlayan Manchester City'nin Arjantinli yıldızı Carlos Tevez, İngiliz kulübünden ayrılmaya hazır olduğunu açıkladı.
Seneye Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Manchester ekibinde uzun yıllar sonra gelen Federasyon Kupası'yla takımda kalması beklenen golcü oyuncu, City'den ayrılmaya hazırlanıyor.
Kasım ayında ayrılma isteğini kulüp yöneticilerine ileten Arjantinli golcü, Roberto Mancini ve kulüp yöneticilerinin yoğun ısrarı üzerine bu kararını rafa kaldırmıştı.
İki sene süren Manchester City macerasını noktalandırmayı düşünen Tevez, Radio Del Plata'ya verdiği demeçte, "Manchester City'den ayrılmak istiyorum. Futbol dünyası çok değişti. Gelecek Dünya Kupası'nda yer alabilme ihtimalimi bilmiyorum. Burada insanlar bana çok iyi davranıyor. Onlara minnettarım. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Ancak benim de bir değişikliğe ihtiyacım var. " şeklinde konuştu
Kaynak