Carlos son noktayı koydu !

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Roberto Carlos, transferiyle ilgili son noktayı koydu.

277727.jpg

Kesinlikle Fenerbahçe´de oynayacağını dile getiren Sambacı, “Daha kaldırmam gereken çok kupa var” dedi

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, yeni sezon öncesi ilginç açıklamalar yaptı. Brezilya’da kalması yönünde teklif aldığını itiraf eden tecrübeli futbolcu, “Ancak o defteri kapadım. Evlendim ve çok mutluyum. Futbol hayatımda da mutlu olmak istiyorum. Bu nedenle Fenerbahçe’de üst üste şampiyonluklar yaşamak amacındayım.

Taraftarımızın mutlu olmadığını biliyorum ama merak etmesinler bu sezon çok farklı bir Roberto Carlos ve farklı bir Fenerbahçe takımı olacak. Burada sadece 1 bir kez kupa kaldırdım. Bu da bende hayal kırıklığı yaşatıyor. İnatçı ve hırslı bir yapım var. Başarısız bir sezon geçirdik ama herşey geride kaldı. Başkan ve yönetim kurulumuz da güçlü bir takım kurmak için çaba sarfediyor. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” diye görüş bildirdi.

Geç gelebilir

Roberto Carlos’un balayı nedeniyle İstanbul’a gelmesi geçikebilir. Sambacı’nın bir kaç gün geç kalması bekleniyor.

kaynak

Sen kupa kaldırmayı daha çoook hayal edersin... :D:D:D

SoηєR!uм;4422842' Alıntı:

Sana Güveniyorum Dünya Markası . .
R.CarLos . . .​

O Markanın son kuLLanma tarihi gecti bence!!

Adam akıLLı bir soL bek aLınmaLı. . .

sosyal ınsan sonucta hayel kurması guzel ve ıstemek basarmanın yarısıdır :D inş kaldıracazzzzzz

yani bilmiyorum arkadaşlar falan parayı alıypr yatıyor diyorlar ama ben çok seviyorum kendisini

yani bilmiyorum arkadaşlar falan parayı alıyor yatıyor diyorlar ama ben çok seviyorum kendisini

Niye hayal edermiş birde onu söyle bakıyım

Adamın yaşı kaç dikkat edersen... :)

Bi de yaka paça kovduğunuz 7'den 70'e herkesin eleştirdiği daum'u getirdiniz. Kadronuz vasatın altında. M.Denizli'li beşiktaş ve Rijkard'lı GS'ye karşı pek şansınız yok... :D

Bi de yaka paça kovduğunuz 7'den 70'e herkesin eleştirdiği daum'u getirdiniz. Kadronuz vasatın altında. M.Denizli'li beşiktaş ve Rijkard'lı GS'ye karşı pek şansınız yok... :D

Sezon iLerLeyince bakaLım Bu SözLeri SöyLebiLicek Misin !​

Kalsın kalsın
Çok büyük işler başaracak bu sene yaşlı çakal:p

M.Denizli'li beşiktaş ve Rijkard çok iyi yani öylemi
Rijkard çok iyi olsa barca kovmazdı, barcada elinde o kadar yıldız oyuncu varken bu işi beceremişte gs de ne yapacak göreceğiz

Denizli zaten yabancı değil tanıyoruz

Kalsın kalsın
Çok büyük işler başaracak bu sene yaşlı çakal:p

Dai sende yaşlı çakal falan deme üstüme alınıyom
zaten yaşıma şaşırdı :)

raberto carlos ismi bile yeter...

tamam yaşlı maşlı ama onun attığı deparları bugün kaç kişi atabiliyor ülkemizde söyleyin bakalım...

İbo :durdurun

BreziLya'da Daha FarkLı Konuşmuştu.
Neyse HayırLı oLsun.

Bu adamın bi dediği bi dedigini tutmuyor.. Daha dün Brezilya'ya dönücem diyodu buqün kupa kaldırcam diyo.. Nasıl bi karakter..

evet ya bir gidiyom bir kalıyom diyor

fotogaleri.samanyoluhaber.com

M.Denizlili Beşiktaş:D:D Görecez Şampiyonlar Liginde onların hepsini.Türkiye Ligindede görcez.

Rijkard dediğin adam Türkiyeyi Türk futbolunu öğrenene kadar zaten atı alan üsküdarı geçer.

M.Denizliyide bize anlatmana gerek yok.Biz o adam yüzünden 0 çektik.sizde fazla bişey beklemeyin..

raberto carlos ismi bile yeter...

tamam yaşlı maşlı ama onun attığı deparları bugün kaç kişi atabiliyor ülkemizde söyleyin bakalım...

Guiza'da depar atıyor ama qörüyoruz...
CaRLos bir dünya markası ama artık piLi bitmi$ durumda.. Yoksa carLos gibi bir futboLcuyu ReaL Madrid bırakmazdı.. Geç bir transfer oLdu zaten Fenerbahçe için..
Bırakın artık qecmi$i qeLeceqe bakın adam 36 ya$ına qeLmi$.. qüzeL bir soL bek aLmanız gerekiyor iLk ba$ta qenc oLması qerekiyor

Geri