Carlos sazı eline aldı!

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Carlos sazı eline aldı!
Brezilyalı yıldız, "Şu günlerde kenetlenmemiz, birbirimize destek olmamız lazım. Böyle yaparsak, başarılı oluruz" diyerek arkadaşlarını motive etmeye çalışıyor

Telafi edebiliriz’
Son dakikalarda yenilen golle Kocaelispor karşısında kaybedilen 2 puan Fenerbahçe’de moralleri bozarken, takımın en yaşlısı Roberto Carlos, arkadaşlarını motive etmek için harekete geçti. Kaybedilen 2 puanın önemli olduğunu vurgulayan Brezilyalı oyuncu, “Ancak önümüzde 10 maç ve kazanılacak 30 puan var. Şu günlerde herkesin elele vermesi lazım. Birlik olup, birbirimize destek vererek, kaybedilen bu puanları telafi edebiliriz. Bunu yapmamamız için hiçbir neden yok” dedi.

‘Kupa istiyorum’
Büyük maçlara iyi motive olduklarını ifade eden Sambacı, “Şampiyonluk mücadelesi veren rakiplerimizle maçlarımız var. Onları kazandığımız takdirde zirveye çıkarız. Bu yarışta kimse Fenerbahçe’yi yok sayamaz. Ben, Aragones’e inanıyorum. Herkes mayıs ayını beklesin. Ne olacağını görecekler” diye konuştu. Türkiye’deki ikinci sezonumda kupa kaldırmak istediğini dile getiren Carlos, Fortis Türkiye Kupası’nı kazanmaya yakın olduklarını, ligde de herkes kadar iddialı olduklarını kaydetti.

kaynak

dede giderse fener düzelir kupa da kaldırır ama önce dedeyle torunu nun gitmesi lazım :hhmanD

€rd@ls10;4153804' Alıntı:
adamlar aldığı parayı bilir sadece .Fener de dedeyle guizanın bedeli ağır olmasaydı ik si de çoktan gönderilirdi.......

Doğru ikiside 5 kuruş etmez düşün Guizanın Murat hacıoğlundan farkı nedir?30 trilyon vermişler yazık ya dede samet aybaba bile ondan daha iyi hocadır.

Kocaeli fenerbahçe maçında Ntv'de 90 dakika adlı spor programında Rıdvan kocaeliden bir oyuncuya sormuştu Para almadığınız halde böyle mücadele ediyorsunuz.Para alsanız Şampiyonluğa oynarsınız.

Geri