kart okuyucuya girmeye çalıştığımda bu hata yi veriyor neden olabilir sizce?
ΜεтάĻïڪţ ^_^-/!ηєω ѕнι
 HH Üyesi Katılım 30 Kas 2007 Mesajlar 1,994 Reaction score 0 Puanları 0 Konum long a way... 2 Eki 2008 #1 kart okuyucuya girmeye çalıştığımda bu hata yi veriyor neden olabilir sizce?
ALoNe DiAbLo ŦĦĔ ŚĦĄĐΘŴ ŴĄŔŔİΘŖ HH Üyesi Katılım 26 Eki 2007 Mesajlar 2,292 Reaction score 0 Puanları 0 Konum ***__ŖĘPŲߣİČ θF FĘÑĘŖßĄĦĈĘ***__ 2 Eki 2008 #2 Muhtemelen okutmaya çalıştığın kartta şifre var.
Newwave Altın Üye Altın Üye Katılım 17 Kas 2007 Mesajlar 12,976 Reaction score 0 Puanları 0 Konum World Of Hackhell 2 Eki 2008 #3 Aygıt hatası nedeniyle donanımsal bir sorun olduğunu belirtiyor kart okuyucunun sürücüleri güncelmi ?
Aygıt hatası nedeniyle donanımsal bir sorun olduğunu belirtiyor kart okuyucunun sürücüleri güncelmi ?
bLueXtremE єχтяємє & Moderatör Katılım 4 Kas 2007 Mesajlar 8,245 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 40 Konum αℓσиє gαℓαтαѕαяαу 2 Eki 2008 #4 ßu adam ßaşLı ßaşına sorun yazmayın ßuna cvp Şaka..FormatLa qitSin yine.. aSi cS Server açıLdı ßekLiyorus Seni..
ßu adam ßaşLı ßaşına sorun yazmayın ßuna cvp Şaka..FormatLa qitSin yine.. aSi cS Server açıLdı ßekLiyorus Seni..
ΜεтάĻïڪţ ^_^-/!ηєω ѕнι
 HH Üyesi Katılım 30 Kas 2007 Mesajlar 1,994 Reaction score 0 Puanları 0 Konum long a way... 2 Eki 2008 #5 evet hayır kart bana ait ve herhangi bir şifre yok ьLцєXтяємє;3568945' Alıntı: ßu adam ßaşLı ßaşına sorun yazmayın ßuna cvp Şaka..FormatLa qitSin yine.. aSi cS Server açıLdı ßekLiyorus Seni.. Genişletmek için tıkla ... geliriz kardeşim sorun göbek adım benim
evet hayır kart bana ait ve herhangi bir şifre yok ьLцєXтяємє;3568945' Alıntı: ßu adam ßaşLı ßaşına sorun yazmayın ßuna cvp Şaka..FormatLa qitSin yine.. aSi cS Server açıLdı ßekLiyorus Seni.. Genişletmek için tıkla ... geliriz kardeşim sorun göbek adım benim