Carcking->Genel Mod Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
istersen milyonluk forumda mod ol
bişe değişmez. sen işini iyi yap
ilk önce. orda modum burda modum
bizi ilgilendirmez. çalışmaların iyiyse
mod olursun bu çok açık ve net

Kesinlikle katılıyorum bahsedilen forumun kendine göre kriterleri vardır bizimde kendimize göre

Bence daha yenisin kendini o bölümde daha çok göstermen lazım tabi arkandayım bu arada unutma ;)

arkadaşlar körü körüne post atıyosunuz cracking e bi bakarsanız daha mutlu olacağım bu ne ya

insanların fikirleri değişebilir bölüme göz atıyorum iyi iş çıkarmışsın gerçekten hoşuma gitti eline sağlık
+1

şuan için 15 konu açmışsın

http://www.hackhell.com/forum/search.php?searchid=39676

aslında bi kaç programın crackını yapıp hackhell in imzasını basarsan bence bu senin mod olma yolunda daha ileriye götürecektir..

çalışmalarının devamını bekliyor iyi gidiyorsun...

bence olay sadece c/p ile bitmemeli. bu konuda bilgili de olmalısın

evet hayal çok iyi gidiyorsun bayagı yol aldın bak mod arkadaşalrımızın sana olana gövenleri gitik çe artı yor kendini kanıtla dostum eminim modluğu kapacaksın bende bir gün photoshop bölümü için adaylığımı koymak isterdim ama daha çok yolum var şimdiden sana başarılar dilerim umurım sen mod olcaksın çünkü çok başarılı bir arkaşımızsın bu başarı sana yakışır dostum

arkadaşlar sorunlunun dedii gibi bilgili olmam lazım şunu diyim profesyonel assembley phreaking ve networking bilirim. Donanım konusunda da iyiyimdir. herkese teşekkürler

niye ki dezzy nooldu :D

arkadaşlar lütfen destek bekliyorum cracking de genele bi göz atın sonra da buraya post:D

Bence cracking de mod olmak için yeterli bilgi ve çabaya sahip. Bu umarım yeterli olur Bölüme canlılıkta katmış.Olamasada faaliyetlerine devam edeceğini umarım....

beyler nickim değişti şaışırmayın

hımm bencede daha coq çalışmasn yani c/p le modluq olmas ama yinede ilerdeqi adylar arasında bir yerin olabilir bu benm görüşüm...

st anger çok teşekkür ederim yöneticiler bakarsa sevinirim 1 ay dır konu duruyo gereken yapılsın :p

bir ay çok fazla be devil_life :p

bence kesinlikle haketmiyorsun neden mi ?

Toplam 15 başlığın var sözkonusu bölümde ve görev istediğinde bulunduktan sonra herhangi bir katkı sağlamamışsın. Son açtığın başlığın tarihi "07-24-2005, 03:27 PM". 24 gündür tek başlığın yok,herşeyi görev alabilmek için yapıyorsan,paylaşım ruhuna sahip biri olamazsın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri