Carcking->Genel Mod Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cr4ck3r

New member
Reaction score
0
Selamlar,
Ben cracking de genele mod adayıyım. Forumda Sürekli aktif olmaya çalışıyorum.
Elimden geleni yapacağım. Açtığım konular umarım sizi tatmin eder.

Kalın sağlıcakla,

(NOT: cevap yazan herkese şimdiden teşekkür ederim:))

-------Cevaplarım----

Sevencloves' Alıntı:
Ben özürdileyerekten oyumu olumsuz kulanıyorum Şu an için erken diyorum..Açtığın konuları yakından takip ettiğim için eksikliklerin olduğu kanındayım
Teşekkür ederim dostum gene de :(

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
+1. 4 başlık açmışsın az önce baktım
erken biraz arkadaşım. ama niye
olmasın....
baba 4 olur mu bi daha bak :)

sOrUnLu' Alıntı:
Bence daha çok erken diyebilirim. Yani kendi açımdan tanımadığım için..
gene de teşekkür ederim ama eskiden beri tanıdıını sanıyodum :(

Ben özürdileyerekten oyumu olumsuz kulanıyorum Şu an için erken diyorum..Açtığın konuları yakından takip ettiğim için eksikliklerin olduğu görüşündeyim

Sevencloves' Alıntı:
Ben özürdileyerekten oyumu olumsuz kulanıyorum Şu an için erken diyorum..Açtığın konuları yakından takip ettiğim için eksikliklerin olduğu kanındayım

+1. 4 başlık açmışsın az önce baktım
erken biraz arkadaşım. ama niye
olmasın....

hayal@ bence paylaşımcı birisi açtığı konular öğretici foruma iyi şeyler katacağı belli.Saygılar.

Bence daha çok erken diyebilirim. Yani kendi açımdan tanımadığım için..

septagh çok teşekkür ederim mesajın içinburdan da dğer yazanlara teşekkür ediyorum

Ya boşvrin şu makam taht sevdasını yapacaksanız yapın hakedeni zaten yükseltirler anlam veremiyorum bazen mod olamazsan paylaşım yapmıcakmısın yada şimdiye kadar yaptığından farklı olan ne olacak anlamıyorummmmmm :D

DeacoN.FRoST' Alıntı:
Ya boşvrin şu makam taht sevdasını yapacaksanız yapın hakedeni zaten yükseltirler anlam veremiyorum bazen mod olamazsan paylaşım yapmıcakmısın yada şimdiye kadar yaptığından farklı olan ne olacak anlamıyorummmmmm :D

şu fark olacak
1.o bölümdaki saygınlığın arttığı zaman paylaşım daha rahat olacaktır.
2.Modsuz bölümlerin toparlanmaya ihtiyacı vardır
3.makam taht sevdası :D

Hayal@' Alıntı:
şu fark olacak
1.o bölümdaki saygınlığın arttığı zaman paylaşım daha rahat olacaktır.
2.Modsuz bölümlerin toparlanmaya ihtiyacı vardır
3.makam taht sevdası :D

1.o bölümdaki saygınlığın arttığı zaman paylaşım daha rahat olacaktır. (çözemedim demek istediğini) bende paylaşım yapıyorum ve saygınlığım var sanırım.
2.Modsuz bölümlerin toparlanmaya ihtiyacı vardır (doğru ama smodlar var ellerinden geleni yapıyorlar sorun olsa ilan verirler çalışmak isteyen diye)
3.makam taht sevdası :D (ben demiştim :p :D)

Cracking de kendimi tek geçerdim ama fazla yankı olmadığı için kapatırsanız konuyu sevinirim

Arkadaşım iyice çalış ondan sonra genel modluga adaylıgını koy ...

kullanıcının isteyi üzerine konu açılmıştır bir daha kapa aç olmaması diyeğiyle bölümde paylaşımları bekliyoruz ;)

modlukta hala ısrarcıyım cracking e bi göz atın ondan sonra karar verin cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Cracking bölümünde elinden geleni yap şimdilik... ilerde oyum senindir:)

Erken erken daha adını yeni yeni görüyom nickin milletin beyninde biraz yer etsin

HAYAL bence tabi bu benim düşüncemdir saygı duyarsın yada duymazsın onu sen bilirsin ama forumda biraz daha pişmek daha faydalı olur diye düşünüyorum...yazdığın 3madde dikkatimi çekti...mod olmak saygınlığını arttırır diye birşey yok...önemli olan burasını bir aile olarak görmek ve paylaşımlarımızla arkadaşlarımıza yarar sağlamaktır...sana yararlı olabilecek bir örnek vermek isterim Dark kardeşim daha önce hepimizin bir arada olduğu ******da üye olduğundan itibaren yaptığı paylaşımlarıyla birçok kişinin saygısını ve sevgisini kazandı ve ilk zamanlarında mod olmadığı halde birçok kişi için bir mod gibiydi...bunları bir daha gözden geçirmek gerekir diye düşünüyorum...bunlar sadece bizim yorumlarımızdır....sana başarılar dilerim umarım hakettiğin yere gelirsin karar üst yönetimindir;)

KHANCYBER' Alıntı:
HAYAL bence tabi bu benim düşüncemdir saygı duyarsın yada duymazsın onu sen bilirsin ama forumda biraz daha pişmek daha faydalı olur diye düşünüyorum...yazdığın 3madde dikkatimi çekti...mod olmak saygınlığını arttırır diye birşey yok...önemli olan burasını bir aile olarak görmek ve paylaşımlarımızla arkadaşlarımıza yarar sağlamaktır...sana yararlı olabilecek bir örnek vermek isterim Dark kardeşim daha önce hepimizin bir arada olduğu ******da üye olduğundan itibaren yaptığı paylaşımlarıyla birçok kişinin saygısını ve sevgisini kazandı ve ilk zamanlarında mod olmadığı halde birçok kişi için bir mod gibiydi...bunları bir daha gözden geçirmek gerekir diye düşünüyorum...bunlar sadece bizim yorumlarımızdır....sana başarılar dilerim umarım hakettiğin yere gelirsin karar üst yönetimindir;)

Evet tamamn haklısın ben ******dayken dark angel forum kalfasıydı ancak baya bir karizması vardı. Sonrada smod oldu zaten.

Sen gerekeni yaparsan zaten yöneticiler istemene gerek kalmadan yaparlar seni mod.

arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi pm den modluk istenmemesi. Hepinize teşekkür ediyorum. Unutmayın ki ben de ******da modum;)

istersen milyonluk forumda mod ol
bişe değişmez. sen işini iyi yap
ilk önce. orda modum burda modum
bizi ilgilendirmez. çalışmaların iyiyse
mod olursun bu çok açık ve net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri