Capsa Göre Film Bulmaca...!!!Teşekkür Ödüllü!!!...

sen eklememişsin caps ben ekliyim;)

2lxgitw.jpg

bence harika bir filmdi bu

yaw bi caps daha versen tam süper olcak he :durdurun :melek

ayıpsın hemen veriyim:goz::goz:edwart norton ordaki adam belki hatırlarsın şimdi:melek

kl.gif

gfh.gif

gbgf.gif

fdgh.gif

edwart norton bu filmde kimsesiz takıntılı bir genç.resimdeki kızla aşk yaşıyor.sonra kardeşini kaçırıyor.tuhaf tuhaf şeyler.ama film benim çok hoşuma gitmişti.:aşk

O zaman ben de DOWN IN THE VALLEY ( Aşk Vadisi ) diyorum :biggrin:biggrin:biggrin

Buyrun bir caps de benden ...1980 lerden kalma muhteşem bir kla***tir...Bilemezseniz ayıp edersiniz

süpersin bildin
judges.gif

izle tavsiye ederiim süper.

ama ben bu senin filmini bilemedim..izlemediğim kesin
thanku.gif

buldum ama kopya ile :) başkası sölesin ayıp olur şimdi...

müthiş bir filmdir ben de bunu tavsiye ederim...En azından saygıdeğer hanımefendilere , erkeklerin hayatta ne tarz zulümlere katlanmak zorunda olduklarını göstermesi açısından bile ibretlik bir film :melek :melek

vayyy süpermiş.dayanamıycam sölüycem ismini oynayan kimse yok zaten.FULL METAL JACKET:)

meltem-5.jpg

aşkomun filmi.ölürüm sana ya.ne datlu..

ip ucu LOVE ME TENDER LOVE ME DEAR:aşk:aşk:aşk

İpucu gayet açıklayıcı olmuş... Wild at Heart ( Vahşi Duygular )

Yeni caps birazdann geliyor ama bu sefer ipucu da yok ( çünkü film çok kolay ) Bunu da bulamazsanız :saskin :saskin

Leon sevginin gücü

j9a3bm.jpg

tmm kardeş saolasın sayende kapsamlı bi araştırma yaptım adamın bütün fragmanlarını falan izledim ordan alıntı yapılmış.Ben fragmana göre vermiştim...

Bi ton küfür ettim hayallerim yıkıldı, tam 1 yıldır bunu bekliyordum çıkıcak diye...

sen resim vermemişsin
41000000000179743.jpg

ben teşkür alemecem ama

caps ölmüş çıkmıyor

ben veriyim yine.lütfen oyuna biraz özen gösterin.bilen caps eklesin.

32434cd5.jpg

yok beni uğrasştıırır bu ben katılmıyorum

Geri