Canli tv kanali nasil siteme ayni IP adresde ayarlicaz?

funday

New member
Reaction score
0
Merhabalar arkadaslar,,

Arkadaslar benim bir ftp server ve bir tane de bedave bir sitem var. Ben internetden hollanda kanalina parali uye oldum ve bana bir kullanici adi ve bir sifre verdiler ve lisence sekilinde giriyorum ve bu sifre ve kullanici adi sadece benim bilgisayarimda calisiyor yani bu lisance sadece bir bilgisayara oluyor baskasina calismiyor. Benim sorum yani ben nasil bunu oyle ayarlicamki benim sitede/yada ftp server de herkes izliyebilsin bu kanali?

arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekurler herkese....

Saygillar.....

sadece senın pc den calısma gıbı bır olanak olamaz o kullanıcı adı şifre ıle heryerden izleyebilirsin senın ip adresin static ip olması lazım kı ancak ıp adresıne kılıtleme yapabılsınler kı static ip ilede kayıt ıslemı yapacaklarını sanmıyorum acıkcası dısarı cık gıt bır ınternet cafeye kullanıcı adı sıfren ıle gır bakalım ızleyebılcekmısın ılk defa böyle bır olay duydum ki pc resetlendıgı zaman otomotık olarak ip adresın degısır..Dıger konuya gelınce bu sekılde kendı sıtenden bu yayını veremezsın cunku gırıs kullanıcı adı sıfre ıle gırılerek ızlenıyormus normal bır sayfa olsaydı frame ıle acardın sayfayı kendı sıtende yada kodlarını alarak calıstırabılırdın kendı sıtende..Eger baska bır dusuncesı olan arkadas varsa belırtsın benım aklıma gelenler bunlar gece vaktı :)

merhaba arkadasim,

bunlar bana sadece 4 tane lisence hak verdiler ve ben simdi 3 lisence hakkimi kullandim ve sadece simdi 1 lisence hakkim var yani bunu da birisine versem daha kimse izliyemez sadece verdigim 4 kisi izliyebilir ve ben bunun caresini ariyorum . Duydum ki Windows Server 2003 diye bir program ile oluyormus herkese izletebiliyormusuz.

saygillarmla.......

proxy şeklinde bi ip adresi üzerinden verirsem o ip den herkes girebilirmis dediler ama bir detayli aciklama veren yok

saygillarmla.....

valla bilemiyorum kendı fıkrımce yapılamaz dıye dusunuyorum ama baska bır fıkrı olan varsa yazsın bızde ogrenmıs oluruz..ama dedıgım gıbı sanmıorum lısans uzerıne yapıyorlarsa bu işi adamlar kendı verdıklerı lısans ıp dısınada cıkarmazlar yanı bu ıse baslamadan bunun caresıne bakmıslardır dıye dusunuyorum kolay gelsin...

Geri