Canlı yayında skandal!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

688028_detay.jpg

TNT TV’de Hande Ataizi’nin sunduğu izdivaç programında kadına şiddet skandalı yaşandı. Gelin adaylarından ‘Nur’ adlı yarışmacı, damat adaylarından ‘Haluk’un sandalyeli saldırısına uğradı.

Program sakin bir şekilde devam ederken, bir yarışmacı “Her zaman kartal oluyordu, ne oldu kanatları kırıldı” diye damat adayı Haluk'a söz attı. Nurhayat adlı gelin adayı da, Haluk'un kendisi hakkında söylediği sözlere yanıt vermek için söz hakkı istedi. Yarışmacı kadın, mikrofonu aldıktan sonra “Argo kelimeler konuşuyor. O sözleri anasına bacısına iade ettim” diye konuştu. Bir hayli sinirlenen damat adayı Haluk, hemen önünde bulunan sandalyeyi Nurhayat adlı kadın yarışmacının üzerine fırlattı.

İşte o anlar!

Hande Ataizine gelseydi o sandalye sevinirdim:)

hande alısık böyle şeylere bişey olmaz :)

adam haklı.anayı bacıyı karıştırmayacaktı

Tnt önceleri iyiydi yav şimdi kim satın aldıysa bayağı bir ayağa düştü. zaten d, atv, star, saman, show falan yetiyorda artıyordu bile. Hande kaşarizi sandalyeden etkilenmez.

bu programda yeni diğerlerine göre ama maşallah yaşanmayan şey kalmadı :)

Tnt önceleri iyiydi yav şimdi kim satın aldıysa bayağı bir ayağa düştü. zaten d, atv, star, saman, show falan yetiyorda artıyordu bile. Hande kaşarizi sandalyeden etkilenmez.

aydın doğanın kanalı artık diye biliyorum. bu program formatlarında esra erolu bilmeyen kalmadıda sadece 12 saat evli kalabilmiş birinin evlilik programı yapması acayip birşey. programın formatının saçmalığı ayrı tabi.

Geri